Merhaba 4bucuk haftalık hamileyim dun oğrendik eşimle ilk cocuğumuz olucak nasipse eşim oğrendi gulumsedi şukretti outlu oldu ama bn sevincten yerimde duramıorum bnim kadar mutlu değil neyse eve geldim o işe gitti eve gelirken yaş pasta alıver diye 4-5defa aradım meşgule aldı cvp vermedi sonra actı eve vardım sayılır alamam sana suprizim var dedi actım kapıyı suprizi ciğ kofteymiş ciğ kofte almış tam actı yicez ama sen yeme acı dokunur bide dedi kendisi yemeye başladı uzuldum belli etmedim evimizin aşağısında 3tane pastahane var bn cay koyayım sende hemen pasta al gel madem film acalım ufak kutlama yapalım dedim isteklerin bitmiyo artık yeter almıycam akşam oldu dedi sigarası saat 2-3de bile bitse alır gelir bn bi saat 8de evin aşağısından pasta istedim almadı ciğ koftesini yiye yiye tv izledi bn alayım madem dedim onuda almadı surat astım o tv izledi bn yatak odasına gittim yanıma geldi kalbimi kırıyosun isteklerin icin dedi konu illa pastamı pasta bahane insan karısının hamile olduğunu oğreniyo sevinir ya gelirken bi cicek alır ya da bi tatşı alır madem ince bir duşuncen yok bn soyluyorum bn soylediğimde al dedim gitti tvsini izledi sonra uyuduk sabah telefonda bna itafeen şukursuzlukle ilgili sozler paylaşmış sonra msjlaştık hamile halimle bni strese sokuyorsun dedim ilgi bekledim senden bi dedim konuyu paraya bağladı haftada 2-3defa dışarda yiyoruz yediğin onunde yemediğin arkanda şukursuzsun surekli birşeyler yiyorsun doymuyorsun dedi yediğim lokmaların hesabını yptı istemiorum paranı birşeyini yediğimi cok goruyorsun izin versen kendim calışırım kendi paramı harcarım dedim delirdi eve geldi sancım vardı hic birşey yemedim diye kahvaltılık birşeyler hazırladı ye aclıktan sancın var dedi yedim sonra neydi bnim gunahım dedi 500tl para attı onume al ne ihtiyacın varsa al dedi bağırarak istemiorum dedim zorla koynuma koydu sonra elini duvara vurdu ağladı beydi bnim gunahım ne zaman duzeleceksin neden boylesin dedi ağlamasına kıyamadım elini tuttum tamam ozur dilerim uzatmayalım lutfen dedim boşanalımmı aileni herkesi cağıralım yapamıyorum bn senin gibi kadından nasıl cocuk yaptım bn dedi bundan sonra ne yaptığın yemeği yiyeceğim ne de yatağında yatacağım sen duzelene kadar dedi bi ufak ilgi alaka supriz istedim senden niye cok goruyosun dedim suratıma tukurdu daha ne istiosun bnden sana 14şubatta 375tl lik saat birde cicek aldım gozun doysun dedi evlendiğimizden beri aldığı yptığı supriz bu bn bir cikolatayla mutlu olan birisiyim bni şukursuzlukle sucluyo tamam senden birşey istemicem bundan sonra alınganım bu donemde anla bni ozur dilerim uzatmayalım lutfen cocuğa birşey olcak diye korkuyorum dedim sarıldım bırak bni dedi gitti işine geri bn ne yapacağım bilmiorum niye boyle sucluysam kocamın gonlunu nasıl alacağım haklı bensem bile karşı geldikce devam ettirdikce bebeğim babasız kalacak artık evde iki yabancı olucakmışız aynı yatakta yatmıcakmışız yaptığım yemeği yemeyecekmiş