2 yıllık evliyiz birbirimizi severek evlendik .Son 3 aydır ilişkimiz cok kotu durumdaydı surekli kavga ediyoruz .Eşim işinden ayrıldığından dolayı kavgalarımızın coğu ekonomik nedenler oturu cıkıyor. Şuan cok zor durumdayız dun de kavga ettik cekip gitti evden ...Asıl buyuk olay bundan sonra gercekleşiyor...
Eşim ile aylardır zaten bir ilişki yaşamıyoruz surekli kavga ettiğimizden dolayı birbirimize hicbir şekilde yaklaşmıyoruz .İste dun gece cekti gitti evden .Ben bir şeyler yemek icin dolaptan salatalık tuzlayıp yemek istedim .Salatalığı alıp yatak odasına gectim tam o esnada eşim geri geldi ...Elimde salatalığı gordu sen ne yapıyorsun ? bu ne hal vss. deyip bir anda kufretmeye ve hakaret etmeye başladı .Salatalık ile mi ilişkiye giriyorsun o... gibi ithamlarda bulundu resmen kudurmuştu .
Malesef inanılacak gibi bir durum değil ama resmen bana bunu yaşattı hatta burda da olay bitmiyor gidip annemi arayıp senin kızın salatalıkla beni aldatıyor dedi .Terbiyesizlikde sınır tanımadı .Bir insan gecenin bir saati annemi arayıp da nasıl boyle bir soz soyleyebilir .Eşim oyle cok zeki biriydi aklını yitirdiğini duşunuyorum .Sanarım işşizlik psikolojisi cok kotu bir şey .Geceden beri hic uyumadım kendi de cekti gitti zaten evden .
Boşanma davası acmayı duşunuyorum sizce butun bu olay eşimin iş bulamamasından dolayı cinnet gecirdiğinden dolayı mı oldu .Ona bir fırsat daha tanımalı mıyım ? ne yapabiliriz bu durumda ? annemi aramasa zaten sineye cekecektim bir şey olmamış gibi ama işte ortada rezil etme durumu var ltfen bana bir akıl verin

Edit :Az once eve geldi sana hediye getirdim cok sevineceksin dedi bir an aradaki buzu kıracağına inandım ama elindeki siyah poşetten 1 kilo salatalık ve 1 kilo patlıcan cıktı buyrun yeni eşlerin dedi tuttum salatalıkları suradına attım bir insan bu kadar da kotu olamaz şuan evi terkediyorum ailemin yanına gideceğim artık iyice sıktı bu adam