Slm arkadaşlar38yaşındayım ve 13yıllık evliyim tam 8duşugum var ve nedensiz piskolojik deniliyor hayatta yok yeni evliyken eşim tedavi olalım dedigimde hep daha kac yıllık evliyiz derdi şimdi aradan tamm13yıl gecti dr lar genetik araştırma yapalım dediler benimki yapıldı ama eşim bir turlu yapmadı param yok vs hep oyaladı bende bu sefer para biriktirip vakfa başvurdum kabul ettiler dedim ustelik ikimiz icinde başvurdum dedim senin kini yaptırıp benim ucretim bize kalacak dedim yeterki tamam desin diye ama yine yapmıyorilk evlendigimde 36,38 beden giyiyordum şuanda46beden giyiyorum akrabaların eşin dostun yanında hep aşaglar gibiiikonuşmak istiyorum offf sus vs geciştiriyor dayanamayıp okadarmı bıktın benden diyorumyok diyor boşanalım diyorum yok diyorr piskolojikman harap bir haldeyim sorun bendemi diyorum hic isyan etmedim rabbime ama Allahım vermiyceksen neden umutlandırıyorsun demeden de gecemiyorumm ablalarına ailelesi anlatayım derdimi diyorum ablasının biri nabıyım diyor digeri kocan evlenir başkasıyla bak sen cocuk diye tutturuyorsun diyor git evlatlık al diyor alırım kendi evladım gibide bakarım sorun degil ama dr lar olacak inş dedigi sureceneden tedavi ile denemek varken kendi evladımı istemiyorgibi rabbimden umudumu kesip alıyımm dr bana deseki eşinden cocugun olmıycak seve seve alırımmm ve eşime asla sırtımı donmemm ama oylebir şey denmiyor kayın validem kozım soyledik yapmıyor diyor ustunu kapatıyor kayınpederim zavallı aglıyor kızımm Allahtan umut kesilmez diyor şimdi size soruyorum bir eş neden cocuk istemez eşinle alay eder ve her şeye ragmen boşanmak istemez cocugumuzun olmamasındaki sebep benmiyimmm .?
ReadBull.net sizlere daha iyi hizmet sunmak için çerezleri kullanıyor. ReadBull.net'i kullanarak çerezleri kullanmamızı kabul etmiş olacaksınız.
Detaylı bilgi almak için Gizlilik ve Çerez Politikası metnimizi inceleyebilirsiniz.