Eşim birden bire değişti şoktayım
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Eşim birden bire değişti şoktayım
-
02-10-2022, 20:54:29Merhaba kızlar, yardımınıza ihtiyacım var.ben gecen yıl Ağustos ’ta evlendim.ama nasıl aşkla evlendik bilmezsiniz...sonra ertesi gun balayına yola cıktık Ama eşim elimi bile tutmadı.butun balayı surat astı.bende ağladım.gunler birbirini kovaladı...15 gun sonra benim sıkıştırmalarım sonucunda “seni suclamıyorum ama farklı yetiştirilmişiz, bizim temel değerlerimiz farklı.bence biz mutsuz olucaz “o gunden beri de aynı.bana kotu davranmaz ama bir kere bile seni seviyorum karıcım demedi.bunu diyemiyormuş ama buna benzer şeyler yapıyormuş.her neyse ben 6.5 aylık hamileyim.eşim de iyi biridir ama beni sevdiğini hissetmiyorum. Dokunmaz bana, bi sevgi bakışı bile yoktur.ama kotu de davranmaz.ailesine ince nazik anlayışlı sevgi yağdıran bu insan, bana kapı duvar. Ne yapıyım bilemedim.basıp gideyim diyorum.bebeğime ben bakarım.ona boşanalım sen beni sevmiyorsun evlenmeden once seviyorum sanmışsın, sonra birden vazgectin, ben sevgi hissetmeden senle duramam dedim.bikac kez de soyledim.sinirlendi sağa sola vurdu elini kolunu. Sonra ofkesi gecti.ya cok uzattım kızlar ama icimdeki gitme duygusunu bastıramıyorum ne yapalım