insanlara olan guven duzeyinin dustugunu goze alirsak, gerek insan ilişkilerinde gerek alisveriste aldatilma tabiri caizse kaziklanmak duşuncesi sizde de varmi?
misal, eve tul lazimdi, epey yer dolandik uygun olsun diye, bir yere girdim aldik. az degil epey de odedik, sosyete pazarındaki tullere de baktim kalite olarak fark vardi.
tul yapildi geldi, bir kere kısa olmus, ikincisi aşırı hafif, sekle girmiyor, pileleri bozuk duruyor bu sebepten, onu da gectim tam goz hizasina gelen yerde nakış hatasi var, yani boş ip atilmis nakış yok.
aradim, soyledim ama soylerken de bana gel bana sor, sanki benim hatam. getirin fabrikaya gondeririz filan... dedim kim ugrasicak, eminim bilerek yapmamissinizdir o da nazarligi olsun dedim. cunku cocuk epey ilgilendi ilk andan beri. tatli dil 1000 kusur orter derler, bu da o hesap diyelim.
ama gel gelelim icimi de yemiyor degil. "bu hatali defolu maldi biliyordu da bana mi kakaladi?"
"kalitesi orda top halinde iyi duruyordu, simdi bakiyorum pazar mallari gibi. "
bu herseyde boyle, daha onceki aci tecrubelerime dayanarak hep bir aldatilma, kaziklanma endisesi. sahiden olan da var husnu kuruntum olan da .
benim gibi olan varmi?
tulu de geri gondermicem, kalsin boyle, o nakışı gordukce belki bu endiselerimi alt ederim.
help me please :/
Hep aldatıyormuş duşuncesi ?
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Hep aldatıyormuş duşuncesi ?