Eşim cok cimri bıktım artık :(
Kadınca0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Eşim cok cimri bıktım artık :(
-
02-10-2022, 20:48:39Arkadaşlar bende eşimde oğretmeniz .Ama eşim bir yerde yemek yiyelim derim zar zor gotururum gidince de gittiğimize pişman eder bu mu yemek gider onun yerine şu kadar kıyma alırdık falan filan der hesap yapar...Evime evlendiğimizde eşya ne aldıysak o var ektra birşey alamıyorum kiracıyız 8 olunca alırız der ama omur geciyor gidiyor. Kendime birşey alayım he6men sorar ne aldın yokmuydu ayakkabın. Bende tam tersi kişiliğim hic hesap yapmayı sevmem markette her urunun fiyat karşılaştırmasını yapar iki lira ucuz diye hic erinmez başka marketten almaya gider .Ben bunları gordukce cok sinir oluyorum.Carşıya gidicem araba surmeyi bilmiyorum dolmuşla git ne gerek arabayı calıştırdığımıza değmez der ...Bankada sağolsun bir suru para biriktirmiş geleceğimiz icin der ..off offf şimdi harcamadıktan sonra ben ne yapayım o parayı yaşlanınca ...Birde cıkışıp bir laf eleştiri yapınca kendisine yonelikhemen bağırır cağırır asla kabul etmez sucunu .Artık bıktım eşimle mucadele etmekten cok yoruluyorum ne yapacağım bilmiyorum