Uzun zamandır takipteyim uye olmaya karar verdim cunku kendımden nefret ediyorum
..eşimi aldattım utanc icerisinde yazıyorum ..istediğiniz hakareti edebilirsiniz ..ama sakın kınamayın buyuk konuşmayın ...
..zamanında bir bayanı kınadım ..nasıl yapar insan bunu sevdiği eşine aklım almıyor dedim ve o bayanı kocası kabul etti evlilikleri devam etti bu olay bizi cok etkilemişti ..Benim eşim de benim gibi buyuk konuştu ..nasıl bir midesi varmış kadını kabul etmiş dedi ...
... 11 yıllık evliydim Ve bu olaydan 3 yıl sonra cok mutlu olduğum halde hic bir sorun yaşamadığım halde eşimi aldatıyorken buldum kendimi nasıl bulaştım fark edemedim bile kapılmış gitmiştim hic birşey gozum gormuyordu bole aylar gecip gitti...aklım başıma geldiğinde kurtulmaya calıştım denedim denedim Rabbime cok af dilendim ben gunahkar bir kulunum benim senden başka kimsem Yok beni affet doğru yoluna cevir .//
.. ama malesef ne kadar korkuyor olsamda bu olaydan sıyrılmak istesemde daha yaşamam gerekenler vardı
Detaylara girmiyorum ve uzun zaman sonra eşim bizi bastı ...intihara teşebbus ettim o esnada durdurdular... ve cok acı cektim beter olmalıyım biliyorum ...ve nasıl bir kocam var bir kere bile bana elini kaldırmadı ama karşı tarafın kafasını patlattı ...ve bana en onemli soruyu sordu aslında duymak istediği cvp belliydi ... yeminler ettim eli elime değmedi diye (((( ve ve kocam bana sahip cıktı inanması cok guc .toparlanmamız aylar aylar oldu .sinir sistemim cokmuştu suratımda istemsiz tikler olmaya başlamıştı beni yalnız bırakmadı...ve bu olayın uzerinden 5 yıl gecti hala kabuslarımda ve hergun beş vakit aff diliyorum yaradanımdan /// biz kınadık ve yaşadık ..insan kınadığını yaşamadan kabre girmezmiş ..icimi dokmek istedim ..