3 yıllık evliyim , 2 bucuk yıl once eşimin iş arkadaşı işle ilgili sorunlar olduğunda arıyordu eşimi daha sonra bir akşam eşimin telefonunda mesaj gordum bana kıyamassın diye iceriğine girmek istediğimde silinmişti bu ne silindi dşye sorduğumda yok oyle bir şey yanlış gordun dedi gordum soyle yoksa giderim diye usteleyince anlattı iş arkdası o arayan bayan yanlış yapmış sozde eşimde seni işten kovdururum yanlış yapıyosun demiş o bayan arkdası da bana kıyamassın mı kıyamazlar mı bişey yazmış. Neyse ben bu olayı cok buyuttum baya başına kaktım yeminler etti dokumanını cıkarttım sabahtan aksama kadar her dk konuşamalar var iceriğini goremiyorum ama her dk atılan sms dakikaları yazıyor .. Neyse aradan 2 bucuk yıl gecti
Dun.. Telefonunu elime aldım bildirim gelmişti poker oyunu , oyunun iceriğine girdim yabancı bir kadına ingilizce bir şekilde merhaba , nasılsın , nerelisin, sevgilin varmı , telefon numaranı verir misin gibi şeyler yazmış kızda cevap vermiş hepsine sadece numarasını henuz yazmamıştı. Bu ne dediğimde arkdaslar yazdı ben yazmadım dedi iyi ben o arkdslarının karılarını yarın ararım biliyosun dediğimde yapma milletin yuvasını yıkma tamam ben yaptım dedi hani bir daha beni uuzcek birşey yapmıycaktın yalan soylemicektin diyorum kızıcağını bilgiğim icin oyle dedim diyo cıktım gittim arkadasta kaldım dun gece bugun telefonda konuştuk gecen konuşma şu;
ne var bunda bu kadar buyutucek ben makarasına yaptım tamam bidaha yapmıcam diyo bunu yapan daha ileriisni yapar şimdi yabancı kadına yazar yarın ayşeye fatmaya da yazar buna yeltenen herşeyi yapar diyorum hayır yapmam oyle bişey diyo ama yaptın diyorum aynı şey değil sanki telefonunu verse arıcakmıydım diyor o zaman niye yazdın neden telefonunu istedin diyorum makara gectim can sıkıntısından diyor oğlenleri bana zamanım yok diyip baskasına mesaj atabilcek zmanın varsa devam et diyorum buyutme tamam bidaha yapmıcam makarasına yaptım diyor.
Bu evlilikte cok emeğim var emeğime uzuluyorum . Lutfen akıl verin ne yapayım ,
Bi an duşunuyorum bu bitirmek icin sebeb mi? hadi değil diyelim Peki ona artık nasıl guvenicem ?