Herkese iyi gunler , uzuuunca suredir takipteydim, yari geldi desresyondan bile cıkardı bu sayfa beni. Sorunum şu ki; eşimle 12 senedir evliyim. Kendisini severek evlenmedim, mantık evliliği bile değildi, 23 yaşında yapılmış bir cocukluk işte... Evlendiğimizde Turkiye de idik, şimdi yurt dışındayız. 3 evladımız var. Eşimi zaten sevmezken beni ondan iyice soğutan gerceklerim var. Kendisi kendini pek geliştirememiş, sanki 3 değil 4 cocuğum var. Becerebildiği tek şey 24 saat calışmak ama onda da pek para kazandığı soylenmez. Ben online satış yapıyorum. Onun bilgisayarın b sinden haberi yok. Hadi bunu aşarım calışırım ben de. Ama cok geri fikirli , hep beni ornek alıyor, arkadaşıyla bile konuşurken konuşmasını benim suzgecimden gecirmek istiyor. Sanki evin erkeği ben gibiyim. Her şeyi bana danışıyor bir bebek gibi. 2. ci sıkıntımsa cocuk dilinden hiiic anlamıyor, onlarla hic iletişim kuramıyor. Arkadaş ortamında da bu benim diyemiyor hic. Espriden anlamıyor, kendine bakmıyor, neyi kusur olarak gorurse ailemi arıyordu onceleri. Şimdi onlarla kustu cok şukur , rahatladı ailem. Ailesiyle anasıyla danasıyla hep beraber yaşadık bir de Turkiye ’de. Kısacası Turkiye de olsam belki mahalle baskısından pek boşanmazdım ama burada aklıma sıkca boşanmak geliyor. Tek derdim bulunduğum yerin dilini bilmemem, araba kullanamamam vs. Arkadaşlar bir cıkış yolu gosterin , kolay senin iş deyin , teşekkurler şimdiden