İyi akşamlar, hayırlı haftasonları olsun oncelikle...

Başlıkta da belirttiğim gibi calışma ve 1 yaşındaki kızımı bırakma vaktim geldi cattı. Henuz sutte ama yapacak başka birşey yok. Kızımı bırakacağım kişide babaannem, bu yuzden memleketten gelecek o da, cunku başkasına emanet edemem şuan daha.

İşyeri ile anlaştım, cok yogun olduklarını, (ozellikle yazın) adapte olup olamayacağımı ama benimle calışmayı cok istediklerini soylediler. Bana da duzgun bir yer ve bayanların coğunlukta oldugu bir ofis oldugu icin uygun geldi acıkcası(cunku onceki işyerinde tacize ugramıştım işveren tarafından). Saatleri de 8.30 ve akşam 7.00 gibi cunku cok cok yogun ve bir cok mukellefi olan bir smmm. Benim icin imtiyaz tanıyıp cıkışlarımın bazen erken olabileceğini soylediler. Sizce nasıl, calışma koşulları kotu gibi mi,malum ha deyince iş bulunmuyor. Bu işverene hayır deseydim bir donem daha stajımı başlatamamış olacaktım ve surem daralıyor. Var mı boyle bir durum yaşayan, kızımı da cok ozleyeceğim sanırım

Ek olarak, calışacağım yer bir smmm ofisi,tum calışanlara iş bolumu yapılmış, herkesin gorevi ayrıymış, bir tek ben stajyer mali muşavir olarak calışacağım. 3 yıllık sureden şuan 1 senelik vaktim kaldı.