10 aylık evliyim eşimle problemlerimiz bir turlu bitmedi ne ozel ilişkimizde yakın davranıyor yani isteksiz ne bir tatlı dili var .. sevgiliyken de arada odunlugu tutuyordu ama evlenince dahada beter oldu .. opmez sarilmaz bir cift tatlı soz duymam .. bunlarda yetmezmiş gibi bugun ettiğimiz kavgada babanın evine git senin istediklerin bende yok dedi.. kavga sebebide su son zamanlarda ilişki icin gene yanaşan benim gene uzdu beni sabah o işe giderken aklıma geldi sohbet arasında acıldı kendimi enayi hissediyorum dedim işe giderken birşey demedi gidince mesaj atarak kızdı bana yat zibar ne kalkıyorsun ise gondermek icin dedi şuan oğrenciyim bende niye yaticakmsm okula gidicem diye kalktım senin derdin o zaten okula gitmek istemiyorsun dedi.. işyerinde arkadaşlarının yanında telefonda bana bağırdı hem kendini rezil etti hem bana git diyor. Sadece bu değil tabi hep bir huzursuzluk sıkıntı ben artık cok bunaldım baba evine donmek istemiyorum cok bunalıma girerim zaten hassas bir yapım var .. bosansamda ayrı evde durmak isterim ailemden ama oda oğrenciyken ne mumkun .. bir de herkes yeni evli boşandı diye bakacak hep yuzume hadi hepsini gectim ben bu adamı seviyorum onu nasıl unutucam istememki bir daha başkasını ..cok canım yanıyor