Evimize yerleşen kaynım
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Evimize yerleşen kaynım
-
02-10-2022, 20:36:16Merhaba arkadaşlar 3 yillik evli ve calışan bir bayanım eşimle ikimizde sabah cıkıp akşam saat 6da evde olan insanlarız.kayınvalidem( kendisi oğretmen hala calışıyor) ile aynı ilde yaşıyoruz kayınpederimle bosandilar ve kayınpederim başka bir bayanla evli. 2 ay once kayınvalidem ve kaynım kavga edip birbirlerine fiziksel olarak zarar verdikleri icin eşim benden habersiz kardeşini(18 yaşında)bize sinavına kadar kalması icin getirdi.(surekli kavga ediyorlar zaten otorite sıkıntısı var) Emrivaki yaparak yani. Bununla ilgili cok kavga ettik ama cozum bulamıyorum.Kaynım cok sorumsuz butun gun yattığı yerden kalkmayip kendine kahvaltı hazırlamaktan aciz bir insan kayınvalidem ise bizde kalmasından hic rahatsız değil aksine eşimin baba gibi sorumluluk almasını istiyor. Yani aynı ildeyken annesiyle değil bizde kalıyor ve sınav bitince de bunun değişmeyeceğinden eminim yani gitmeyeceginden. Eşimle ozel hayatım kalmadı. Sanki oğrenci evinde abisi kendisi ve abisinin sevgilisi kalıyormuş gibi. Fikirlerinize ihtiyacım var. Yoksa bu işi boşanmaya kadar goturmeyi planlıyorum.