Kızlar merhaba,
Konu oldukca uzun ama kısaca ozet gececeğim okuyan yazan herkese şimdiden teşekkurler.
Ben ailemden uzakta yaşıyorum. Cok sevdiğim canım dediğim ailem dediğim bir kız arkadaşım var. Eşinden 1,5 yıl once ayrıldı şiddetli gecimsizlik yuzunden. Aynı iş yerinde calışıyorduk şu an ben ayrıldım. Aynı iş yerinde bir calışan bir bey vardı eşi ile 1 yıldır ayrı ama boşanmamışlar. Cocuk yuzunden kadın boşanmıyor fakat kadın 1yıla yakın suredir kendine ayrı bi ev tutmuş ayrı bir şehirde yaşıyor cocuğu gostermiyor ama adamdan her ay duzenli bir para alıyor. Yani o kısım biraz karışık. Bu arkadaşım ve bu bey yakınlaştılar. Arkadaşım evlilik duşunmuyor adamın zaten mahkemesi ne zaman sonuclanır muallakta. Onaylamasam da adamın kağıt uzerinde olan evliliğinden dolayı cok da konuya girmeden arkadaşımla goruşmeye devam ediyordum ama adamla samimiyeti ilerlettiğinden bu yana adam bunu kafasına girip cevresinde bulunan herkesten uzaklaştırmaya başladı. Zaten ruhsal olarak zor donemler geciriyordu.
En son olay da 1 hafta once oldu akşam iş cıkışı arkadaşımda kahve icmek icin oğlenden sozleştik. Akşam iş cıkışı aradım acmadı eve gelene kadar 2 kere daha aradım acmadı belki evde uyuyordur dedim aynı evde kaldığı kuzenini aradım, beraber gidelim uyuyordur dedi o ara buluştuk eve giderken kuzeni aradı arkadaşım actı ve evde olmadığını soyledi. Bende hali ile bozuldum ve eve geldiğimde msj attım. Mesaj ise; sadece dışarı cıkarken keşke bana da mesaj atsaydın canım eve kadar boşuna gelmezdim yazdım. O gunden bu gune haber yok bu gun kuzeni ile konuştuğumda duyduğum ise bana cok kırgın(!) Olduğuymuş. İnanılmaz uzuldum. Bahsettiğim insan yıllardır arkadaşım sırf yanımda olmak icin gunu birlik km lerce yol gelmiş bi insan ha keza bende ona oyleydim. O aramıyor sormuyor bende aramıyorum. Ve kırgınım sozune oyle incindim ki aramayı da duşunmuyorum. Sizce ne yapmalıyım kızlar? İnsan cok sevdiği dostunu kaybetince eksilmiş gibi hissediyor. Hani keyfi değilde yalnız kalmasın diye duşunduğumden merak ettiğimden arayıp soraradım cunku cidden can-ı yurekten sevdiğim bir dostum...
En yakınım dedikce uzaklaşan..
Kadınca0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- En yakınım dedikce uzaklaşan..