İyi geceler kızlar..
Eşim işi gereği 1 haftalığına şehir dışına gitti. Beni annemlere bıraktı. Geldiği gun yorgun olduğu halde uyumadan sabahın bi koru hemen geldi beni annemden aldı. Neyse eve geldik bu uyudu vs. Bende telefonuna baktım. Bi mesaj gelmiş bu şehir disindayken bi arkadaşlık sitesinin şifre doğrulama kodu. Neydi bu vs derken buldum hesabı girdim. ( kullandığı e mail adresi şirketin ortagiyla birlikte kullanıyorlar ) Girmez olaydım. Dunyam başıma yıkıldı. Yanımda yatan adamı olduresim geldi. Canlı yayında soyunan kadınlar mı dersiniz cırılcıplak fotoğraf paylaşan mi. Hemen uyandırdım bunu bana nasıl yaparsın diye bağırdım, cağırdım... Deliye dondum resmen. Tepki vermedi oraya ben girmedim ne diyorsun diye yuzume baktı. Telefonu elimden cekmeye calışırken soyunan birinin canlı yayınına girdi telefon. Cıktı hemen kapadı orayı ben boyle biyere girmiyorum ne diyorsun sen falan diye bağırdı. O doğrulama kodu geldi bende anlamadım ne olduğunu dedi. Telefonu duvara fırlattım parcaladim. Cocuklarimida alıp defolup gidicem dedim. Odanın kapısını kilitledim. Mesajlaşma var mıydı bakmamıştım telefonu toparladım tekrar baktım. Mesaj vs yok en son benle evlenmeden once profil vs değişmiş. Daha hareket yok. Birden bi bildirim geldi "ilk defa canlı yayına girerek 10 puan kazandınız" yazıyordu.. Allah Allah dedim biz uğraşırken girdi telefon ilk defa mı girmiş falan.. Şaşırdım. Girmemiş hic canlı yayına. Sonra actım kapıyı baktım namaz kılıyor.. Yanıma geldi konuştu tekrar gercekten alakam yok o iğrenc siteyi ben hic acmadım onceden vardı hesabım ama o zaman duzgundu orası rehberindekiler vardı sadece vs dedi. Ben sana oyle birşey yapmam vs. Sonra bildirimi ona gosterdim. Eşim ağladı. Dua etmiş "Allah im tek şahidim sensin o mesajın geldiği an senden başka kimse yoktu yanımda sen beni temize cıkar" diye.. O bunları deyince benim yelkenler suya indi tabi.. Sarıldım ozur diledim. Ama kafamda sorular donup duruyor diyorum ya mesajları silmişse canlı yayına girmiyor olabilir ama tanışma platformu sonucta.. Kandırdı mi beni boyle yaparak yoksa gercekleri mi soyluyor kafam cok karışık.
Aldatilmadigima emin olamamak
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Aldatilmadigima emin olamamak