Cok gerginim şuan; sinirden elim ayağım titriyor. Uyuyordum bir uyandım wc icin adam gelmemiş daha yatağa. Saat 05:00.

Cunku eşim hala uyumayıp elinde telefon iceride online bir oyun oynuyor. Israrla delirmiş gibi. Surekli bu oyunun peşinde. Mesaisi sabah 9 da başlıyor ustelik. Yaklaşık 3 aydır boyle. Defalarca kavgasını ettik bana hak verip azaltıcam diyor ama değişen hicbirşey yok.
Kalkıp iceri gidip; Bağırdım kızdım. Birde suclu ben oldum; bana bağıramazsın sen diye azarladı. Cok baskıcıymışım, cok konuşuyormuşum, karışıyormuşum..... Ne bir duzenimiz kaldı ne bir paylaşımımız. Surekli gece uykum bolunuyor, yemekte işte yolda bile hep elinde, hastanede doktoru beklerken bile telefon elinde oyun oynuyor. Eve gelir gelmez oynamaya başlıyor.

Daha dun akşam gelip bana; odaklanamıyorum hicbirşeye, yorgunum, işler cok yoğun ve calkantılı, işyerinde baskı altındayım, sıkıldım herşeyden vs gibi sitemlerde bulunuyor. Ben de gerizekalı gibi sarılıp teselli ettim.

Dengesi bozuldu iyice; yatağa gelip sarılıp gonlumu almaya calışıyor her seferinde. Oyunun onu ne kadar etkilediğinin, boşuna zamanını harcadığının farkında değil.

Bana birşey soyleyin; yardım edin. Baş edemiyorum artık şu oyunu bırakması icin. Şu gebe halimle sinirden catlıycam kızlar. Carpıntım var, elim ayağım titriyor artık. Heryeri kırıp dokesim var !!!!!!