Kızlar merhaba bilenler bilir eltim Ağustos ayında doğum yapacak. Doğumu bulundukları ilde (Artvin ilcesinde) yapacaklar. Biz normalde Egede oturuyoruz aramızda binlerce km olacak. Ve doğum esnasında eşimin memletinde (Samsun) olacağız bayram dolayısıyla. Ben ve kayınvalidem bir iki gunluğune de olsa bebeği gormeye gidelim diyoruz ama acaba cok mu erken olur doğum sonrası toparlanmak falan ister mi nasıl bir psikolojide olur. Biraz konuştuk ben soyledim Abla istersen doğum esnasında gelelim mi diye. O da "Sağol canım Annemler burada olacak. Siz isterseniz sonrasında gelirsiniz" dedi.
Doğum cok ozel ve mahrem bir an. Bu nedenle hak verdim ona. Lakin aramızdaki mesafe cok fazla hazır Samsuna gitmişken oradan Artvin 'e gecsek daha kolay olur diye duşundum. Sonrasında bulunduğumuz ilden oraya gecmek cok uzun olacak cunku. Bu sefer de araya mesafe girecek. Gec mi olur bebek gormesi icin
Şundan dolayı soruyorum. Hic doğum yapmadım. Hani sizler mesela doğumdan hemen sonra eltinizi veya başka birini hemen gormek ister miydiniz. O an insanın psikolojisi nasıl olur bilemiyorum. Sizce aradan birkac ay gecsin biraz toparlasınlar oyle mi gecelim yoksa direkt doğuma mı gidelim
Yeni Doğum Sonrası Bebek Ziyareti
Kadınca0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Yeni Doğum Sonrası Bebek Ziyareti