Merhaba Hanımlar
Bir haftadır eşimin ailesinin yanındayız. Normal zamanda yıllardır eşimin ailesine maddi yardımda bulunuyoruz. 5 yıldır kiralarını eşim oduyor, şuan kaldığımız yayla evinin coğu masrafını eşim karşıladı, ihtiyac oldukca para gonderiyor eşim. Burada olduğumuz surecte evde eksik olan ve bozulan kucuk eşyaları vs.aldık.
Bunları yazmamın sebebi normalde ailesine yaptığımız harcamaları dert eden biri değilim. Kendi aileme de yardım ettik gerektiği zamanlarda ama eşimin ailesine yaptıklarımız yanında cok daha az cunku ailemin maddi durumu daha iyi.
Bu sabah, oğlumu yattığımız odada değil de diğer odada uyutturken,yan odada ki eşimin anne ve babasının konuşmalarını duydum, camları acık olduğundan seslerini olduğu gibi geldi.
Evde yaptırmak istedikleri ekstra birşeyler varmış kayınpederim bugun lafını edeyim de kahvaltıda para da yok dersem oğlan ben hallederim der,onu da yaptırırız bu vesileyle dedi. Kayınvalidem gulerek arabayı da boyle yaparak yaptırdın az değilsin dedi.
Geldiğimizin ertesi gunu babasinin arabasının bir parcası değişmesi gerektiği muhabbeti oldu, kayınpederim para da yok deyince, eşim goturup yaptırdı, 2000 TL gibi bir masrafı olmuş.
Şimdi ben bu konuşmayı duyunca cok rahatsız oldum. Evet eşim anne babasına yardım etmek istiyor ve ediyor ama bir anne babanın gulerek ve oncesinden plan yaparak ihtiyaclarını oğullarından istemesi, isteyecek olması cok itici geldi bana. Zaten biz var olan yapılması gereken şeyleri yapıyoruz ama her aklına geleni istemek yada parasını kendi odeyecek olsa yaptırmayacağı şeyi eşimden istemeleri rahatsız ediyor beni.
Eşime bu duyduğum konuşmayı soylesem mi soylemesem mi kararsız kaldım. Soylesem dahi halihazırda odediği kira ve birkac şeyi odemeye devam edecek ki onları odemesinde bir sıkıntı yok ama bu şekilde esktra yapmak istedikleri şeyleri eşime yuklemeleri ve bunu dile getiris şekillerinden eşimin haberi olsa nasıl olur, soylemesem icim rahat etmeyecek soylesem de etmeyecek, konu maddi mevzuu olduğu icin. Cunku bu tarz bir konunun icine dahil de olmak istemiyorum.
Eşimin Ailesinin İstekleri
Kadınca0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Eşimin Ailesinin İstekleri