Kardeşimin hataları.
Kadınca0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Kardeşimin hataları.
-
02-10-2022, 20:32:29Merhaba benim derdim kardeşim 2 yıl once kardeşimin evli bir adamla hatta cok yakın komşusunun kocasıyla ilişkisi olduğunu oğrendim. Aslında tesadufu bir şekilde oldu oğrenmem bu arada kardeşim evli 1 tane cocuğu var. Kardeşim o sıralar bizi arayıp sormuyordu cok değişmişti her bakımdan. Kardeşimin şifresini biliyordum instagram da eşimin ailesinden bazı kişileri silmek icin instagramına girdim biliyorum yapmamam gereken birşey yapmıştım. Daha sonra ard arda mesaj gordum bir erkekle mustehcen konuşmaları vardı alelade değildi ama adam cinsel temalı konuşmalar yapıyordu cok acık olmasa da. Bunu oğrendim başımdan aşağı kaynar sular dokuldu cunku 5 yaşında bir oğlu var o sıralar surekli eniştemden şikayetlerini duyuyordum ama elle tutulur bir sıkıntı yoktu cunku eniştem hicbir zaman kardeşimi bunaltmazdı kardeşim dışarı cıkar oğlunu kaynanasına bırakıp arkadaşlarıyla buluşur altına arabayla gezer eniştem cuzdanı doludur evde iş isteyen yok. Kardeşimin Şikayeti eniştemin cok uyuması dediğim gibi maddi yonde bir sıkıntısı yok manevi yonde de elle tutulur bir sıkıntısı yok. Neyse Benim oğrendiğimi anladı bir gun ve buyuk yeminler etti. Bende acıkca soylemek gerekirse korktum buyuk bir olay olur diye. Aradan zaman gecti bu goruştuğu kişi evlerine geliyor karısını da alıp goruşuyorlar eniştem ve adamın karısı hicbirşeyden habersiz. Boyle soğuk kanlı anlattığıma bakmayın cok geceler uykusuz kaldım sabahlara kadar uzuldum ağladım. Soylesem kardeşim ortada kalacak ne mesleği var ne işi bana gelmek zorunda kalacak ve ben evliyim bebeğim var soylemesem vicdanım el vermiyor enişteme yazık oluyor. biliyorum bir yerde bir şekilde eniştem anlayacak bugun yada yarın. Uzun oldu hakkınızı helal edin. Ne yapsam bilemedim ortada cocuk var o ortada kalacak ona uzuluyorum. Kardeşime karşi ofkem bitmiyor. 27 yaşında kucuk değil. Cok bunaldım.