Merhaba Arkadaşlar. Bazen insan bunalıyor ve dertleşecek birilerini arıyor. Benim de aklıma sizler geldiniz. Konuya başlamadan once diyorum ki cok basit ve onemsiz Bi konu belki Bi kac gun sonra unutucam ama oyle Bi huyum var ki illa Bi kac gun kafaya takıcam. Neyse...
Yeni evlenip gelin girdiğim evde 3 senedir oturuyoruz. Ev sahiplerimizde cok iyi insanlar. Bu gune kadar hic sorunumuz olmadı. Kendileri burda değil anne babası ust katımızda. Malum yaşlı insanlar her gun arar sorarım gider gelirim yalnız sıkılmasınlar diye. Eşim kendimize su doldururken onlara da doldurur. Her konuda onlar bize biz onlara destek oluruz. Neyse evimiz bebek olduktan sonra bize kucuk geldi. Bi odayı bebek odası yaptık. Bu sefer yayıntımızı koyacak alan kalmadı utu masası supurge vs. Evin de 2 tuvaleti var. Birini sadece misafir kullanıyor. Biz de duşunduk ki birini iptal edelim. Kiler yapalım. Klozet iptal edelim. Aradım ev sahibine soyledim. Oda ev sizin ne isterseniz yapın dedi. Eşim hafta sonu cıkarıcaktı zaten vidalı imiş yere. Yapamadı işlerinden dolayı. Bu hafta yapalım dedik. Bende ev sahibinin annesinin yanında konuştum. Kucuk lavaboya kiler yapıcaz dedim. Oda a nasıl izin verdiler size dedi. Fazlalıgını gel bana koy dedi. Cıkarken eskisi gibi bırakcan mı dedi vs. Sonra eve geldim ev sahibi aradı. A ben yalnıs anlamışım. Sokmeyin taşı. Nereye koyacaksınız cıkarınca eski kiracı da kapıyı sokmuştu bize zarar oldu. Fayanslar zarar gorur dedi. Bende zarar verecek olsak yaparmıyız hic nasıl bulduysak oyle bırakırız sıfır takardık dedim. Kabul etmedi. Bende cok uzuldum ağlamak geldi icimden. Allah herkesin kendisine versin. Hani pire icin yorgan yakışmaz ama zoruma gitti. Once tamam deyip sonra vaz gecmeleri
Başta olmaz dese bu kadar takmıcaktım. Bizi eski kiracı ile karşılaştırmalarına da uzuldum. Guya bizden cok memnunlardı. Her seferinde bana kızım cocugumada bizim torun derlerdi
Neyse kafanızı şişirdim
Sadece icimi dokmek istedim
Ev sahibi
Kadınca0 Mesaj
●4 Görüntüleme