Ne yapıyorsun butun gun evde?
Kadınca0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Ne yapıyorsun butun gun evde?
-
02-10-2022, 20:27:52Bu sozu soyleyenler tahmin edersiniz eşimin ailesi ve hatta kvnin komşusuna kadar duştu artık, istiyorlar ki her gun gideyim 2 gunde bir birlikte yemek yiyelim sabah kahvaltıdan ta geceye kadar oturayım eşim gelsin oda yemek yesin cay icilsin gece 12 olsun evimize gidelim, bunu haftada bir yapıyorum zaten bazen haftada iki, elalem gelinin gelmiyor diyormuş, oğlu yorgun mu değil mi umrunda değil, zaten coğu zaman eşim Yorgunum surekli gelemem diyor ona rağmen umrunda değil, temizlik yapıyorum evcil hayvanım var ciceklerim var onlarla uğraşıyorum hayır yani surekli gezsem bu sefer evi pis ve cok geziyor derler eminim, gecen gunde yok eşimin kuzenleri cağırıyormuş bizi de biz gitmiyormuşuk cok ayıpmış kimse beni aramadı bile, ki onları tanıyorum kendi hayatlarına bakan calışan insanlar, istiyor ki her gun birinde olalım, hic işleri yok mu surekli ben geldim mi gittim mi takip ediyorlar, kv nin tek derdi etrafı ne der elalem ne yapmış, hic biz ne istiyoruz diye duşunmuyor, ben elaleme gore mi yaşayacağım? Elalemi ben duşunmezken onlar neden hep bizi duşunup konuşuyorlar?