Kaynanamda ayar oldum.
Kadınca0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Kaynanamda ayar oldum.
-
02-10-2022, 20:27:30Tatile cıkıcaz diye sabah yuruyuşune davet etti. Bende sabah erken kalkamam (,8bucuk) dedim ama aksam cıkarız dedim. Neyse aksam spor yaparken kadına ben buna sabah gel diyom gelmiyo dedi bende anne niye onune gelene sikayet ediyon bak senin hatrına akşam geliyom ya şimdi bu şikayet ettiğin kadın gidecek başbaşaa kalcaz dedim gulerek. Suanda alt komsum var biraz lafcı gibi. Şimdi sabaj yuruyuşune benim komsum la cıkıyormuş kadın bana dedi kaynanalar yuruyuşe cıkıyoz elif gelinime diyorum gel beraber cıkalım erken kalkamam diyor, uykuya dayanamıyor demiş. Sinir oldum ya.10, 11 arası kalkıyorum bunu da saklamıyorum istediğim saatte kalkarım kimse karısamaz. Şuanda aksam yuruyuşunde cıkmıcam kocamla cıkarım. Kendisine de arkamdan uykucu diyormusun komsulara diyecem espri yaparak. Kalkar benden komsulara dert yanar binada dedikodu cıkar, veya binadaki komsum benim hakkımda bişey der kaynanam yarın oburgun bunu suratıma vurar, veya ne oldu ne bitti laf arastırır o yuzden komsum la samimi olması canımı sıktı. Komsuma iyi bari selam soyle dedim sanki cokmu uzaksınız diyor, bende sabah ben gelemiyorum ya ondan soyle dedim.