İcim acıyor..Neden boyle sizce?
Kadınca0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- İcim acıyor..Neden boyle sizce?
-
02-10-2022, 20:27:193 yıllık ilişkim bitti..Soz yapcaktık ailem sureci uzattı sevgilimi ailesi de sıkıştırdı kendi de agresifleşti falan kavga etti habire benle..Ayrılıkla korkuttu hep beni şimdi gitti ben de akışını bıraktım.Ama 1 aydır deliriyorum..Bide hep kızınca englellerdi beni.Şuan onla konusmuyoruz ama annesi ve teyzesi telimi silmemiş hala,whatsaptan durum atıyolar goruyorum.Yani bu ayrıldıgım kişinin kulagına gitmiyormudur,bende durum atsam bakıyolar.Ama kendi beni son kavgada heryerden engelledi.Bi kere actıgına tesaduf denk geldim anlık resmini gordum sonra kapadı gene anlıktı ama hatta cok şaşırdım afalladım resmini gorunce.Sonra yeni instagram hesabı actım,ordan ekledim onu oldu 2 hafta.Geri cevirdi isteği sonra hesabını direk kapadı.Ben engelledi kapadı sandım.sonra 1 hafta sonra actı hesabını ben engeller dedim baktım hala ordan engellemedi.Yani eklemiştim sonucta onu ne bileyim acınca engeller sandım cunku diğer heryerden engellemiş..Başka yerden whatsaptan bakıyorum ona habire girmiyor,akşamları 9 da 10 da tek tuk giriyor uzun durmuyor.Biri olsa akşam baya durur dimi,normalde 11 de yatar cunku biz o saate kadar konusurduk onla..Gundur giriyor işteyken bazen dosyalarla ilgilide konustugu olurdu ama olsa biri akşam yatana kadar yada yataga 11 de girerdi o saatte illaki girerdi dimi cok.Bide instadan neden engellemedi onu anlamıyorum?Ya arkadaşlar canım cok yanıyor..Arkadaşlarım zorluyor beni başkasıyl konus ama yapamıyorum o geliyor aklıma ama o belkide buldu birini ya cok laf saydı bana cekti gitti.Haklı cok bekledik ama ne yaptım ben ona..İnstadan az daha gecen yazcaktım ona saydırcaktım ama zor tuttum kendimi..bide bana engellemicem seni demişti,sonra engelledi bianda aradım noldu dedim,beni takip ediyosun habire cevrimicisin dedi yada sen biriyle konusuyosun dimi dedi git konus sen birileeriyle konusuyosun dedi.