3yıldır tepeden aşagı tuvalet kagıdı, ıslak mendil yemek kırıntılarını sirkeleyen komsum var hergun bu şekilde birkac sefer insanlıkla seslendim laftan anlamadı kadının piskolojisi deyip susuyorum asagıdaki komsum da bu durumdan şikayetci o da 10 yıldır bu kadını cekiyormuş. Neyse bizim binanın halı sirkeleme gunu yok herkes kafasına gore. Bende ust kattaki in yaptığını alt katıma yapmayım sdiye hic bişey sirkelemiyorum arada yatak carsafımı sirkelerim, onda da baktım asagıdaki hayırdır niye haber vermiyorsun diye tepki verince, birde kendisi de pat pat surekli halı sirkeler ustumdeki de hergun sirkeler benim ayda yılda sirkelediğim carsafa balkona cıkar,. Bende pazartesi gunu bi şeyler sirkelerim haberin olsun dedim tamam dedi. 2 ay oldu arada pazartesi paspas sirkelerim yine balkona cıkar niye haber vermiyorsun diye bende bugun pazartesi degilmi surekli asagımı inicem dedim. Gecen hafta yine 2 balkonum var ilk defa mutfagın balkonundan 1 tane kilim sirkeledim diye kapıya geldi seninle kavga yapmaya geldim diye, bende komsu kara karsı guleryuzluydum baktım iyiye gitmiyor tepkimi koydum, hayırdır abla bugun pazartesi degilmi?
Mutfagın balkonundan neden sirkeliyosun balkonumu batırdın, aşagıda kalanın canı cıksın yapıyorsun?
-3 senedir sana anlayıs gosterdim ust kattaki gibi hergun tepene pislik dokmedim, ben salak bir insan degilim safda degilim sana gosterdiğim anlayıs bu sekilde karsılasan ozaman bende tependen asagı pislik dokuyum dedim
-SESİNİ yukseltti mutfak balkonundan sirkeleme vırt zırt bende abla en ufak bişey icin benim kapıma cııyorsun sen beni daha once uyarsan arka balkondan sirkelerim uyardın mı da sesini yukseltiyorsun, balkonum battı diye kapıma cıktın ustelik pazartesi sirkelerim dediğim halde, ust katımdakş hergun tependen asagı mutfagına pislik dokuyor onunda kapısına cıksana dedim. Sen bana diyorsun mutfak balkonundan sirkeleme diye sen niye sirkeliyon ozaman bizimde akrabalarımız pislik icinde kalıyor ben buzamana kadar bunu sorun ettim mi de en ufak bişey olsa benim kapıma geliyon dedim. Ben halımı sirkelerim ozaman git başka yere parket arabanı dedi bende ona sen karısamazsın kapının onu benim alanım istediğim yere park ederim derim. Ne kırıcı ne de sakin konustum baktım gulmuyorum hemen yumuşadı espri yapıyorum niye sinirleniyorsun dedi, bende surat ifadene bi aynadan bak istersen espri yapar gibi halin varmı dedim. Eğer rahatsız oluyorsan mutfak balkonundan hic bişey sirkelemem sende sirkelemiyorsun arabamız batıyor, ben pazartesi gunleri sirkeliyorsam sende pazartesi gunleri sirkeliyorsun en alt kattaki bayan rahatsız olmasın dedim. Dairenin en alt katındaki bayanın kapısını benim alt katımla ust katım pisletiyor gecen en alt kattaki kadın kapısını supuruyor hemde kızıyor binadakilere hemen bi alt komsum (kapıma gelen) kendisi hic bişey sirkelemiyoda ben sirkeliyomuş gibi kadına gaz veriyor. Vallahi bıktım ya normalde komsularım sever kapıma gelende dışarıda surekli konusur benle ama ben anlayış gosteriyorum kendi evimde esir gibiyim. Yarın pazartesi ne yapıyım hanımlar yine laf edicek