Guncelleme : cuma gunu geldi hatta abim gormek istedi geldi bize mesela ben bir eve ilkkez gitsem elim boş gitmem bu garibime gitti yani bir meyvesuyu bile olsa getirirdim en azından bizde adet boyle, once dedim parası yoktur belki ama o zaman da nasıl evlenecek bu kadar maddi sıkıntı ile borc vs oduyorda mesela kardeşimin nişanlısı ilk ilk tanışmaya geldiğinde tatlı getirmişti oradan kıyas yaptım neyse hadi bunu da gectim olabilir. neyse konuştular abimle hatta abim bize uymaz gezmek vs yuzuk takın dedi, ben erken dedim bir şekilde kapattırdım konuyu, sonra ya KONUŞMA tarzı hoşuma gitmiyor argo konuşuyor. Sinirli bir yapısı var bana karsı sinirli değil O kadar icim daralıyor bir yanım sana değer veriyor buraya kadar geliyor diyor bir yanım ise evlenmek hata olur uyum yok sanki diyor kırmadan bitirmeli miyim?
Selam guzel bayanlar nasılsınız? umarım iyisinizdir. Daha once aslında burada konu acmıştım benle evlenmek isteyen kişi hakkında.. Bana lutfen yardımcı olur musunuz ? benim hayatımda sevgilim olmadı beceremedim hic ben bu duygusal işleri.. genelde uzaktan sevdim tertemiz cocukken oda sonrasında omrum eğitim ilim ile gecti.. Konuma gelecek olursam evet huy olarak bana duşkun, evet onem veriyor. Evet caba harcıyor.. Duygularını gunumuz kelimeleri olan aşkımlı vs ifade etmez buda benim icin artı guzel bir sey.. Irkcı demiştim bu konuyu onla kendi icimde kapattım buda tamam .. şuan tatildeyiz ayrı şehirlerdeyiz aynı şehirde iken bir şeyler hisettiğimi duşunuyordum ama uzakta iken bende heyecan vs olmuyor ya da sanki istediğim gibi değil konuşmaları vs ama sonra duşununce UZaKTA MI DİYE BOYLE HİS EDİYORUM AMA COK İYİ DAVRANIYOR SADAKATLİ GOZUKUYOR DEYİP KENDİMİ BASTIRMAYA CALIŞYORUM neye karar vericem bu ilişkiyi nasıl ne şekilde yonlendireceğim bilmiyorum ... 2 hafta sonra buluşacağız siz benim yerimde olsanız ne yapardınız? bana cehaletime sığınıp akıl verir misiniz? şayet ben cok yetersiz ve kararsızım bilmiyorum ne yapıcam.. Ne kimsenin hakkına girmek isterim ne de kimseyi uzmek bu yuzden kararımın ne olacağını bilmiyorum sonra diyorum hadi yanlış karar verirsem onu kaybedersem diyorum.. Yani ben icimde bu catışmalar ile debelenip duruyorum..
aklım ve duygularım karmakarışık..(
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- aklım ve duygularım karmakarışık..(