Herkese iyi geceler ,

Gercekten merak ettiğim bir konuyu sizinle paylaşmak istedim.Birlikte olduğum kişi eski sevgilisine iş ile alakalı bir konuda yardım etmişti ( haberim dahilinde).Sonra bu kız bu niyeti suistimal edip surekli benden ayrılmasını ona donmesini isteyen mesajlar atıyordu.Hatta benide rahatsız etti.Defalarca başka numaralardan aradı.Ancak daha sonradan nişanlımın sert cıkışı ile konu kapandı.Aylardır ses seda yok.(ocak ayından bu yana).
Fakat ben bu kızı icimde buyuttum.Normalde sevgilimin gecmişine cok takılan bir insan değilimdir ancak ara ara ne yapıyor diye kızın instagram profiline bakıyorum.Profili hep kapalı bu arada.
Ancak şoyle garip bir durum var yani gercekten merak ettim. Kız hergun profil fotosunu değiştiriyor.Ertesi gun siliyor ( yani profili gri adam oluyor). 3 gun sonra profilinin biosuna kalpler koyuyor sonra siliyor.Sonra başka bir profil resmi koyuyor.Sonra o fotoyu hepten siliyor yine gri adam oluyor profili.Daha sonra başka foto koyuyor yine kalpler sanki ilişkisi var gibi sonra yine hepten siliyor.Ve gercekten aylardır ( haftada bir kere bakarım veya daha fazla da olabilir) bu durum boyle.
Sizce nişanlımın kendisini instagramdan takip ettiğini falan mı duşunuyor kalpler falan koyuyor .Surekli resim değiştiriyor.
Yoksa belki de calkantılı bir ilişkisi mi var ?
Sadece merak ettim size sorayım dedim.Hicbir arkadaşım bilmiyor cunku bu durumu anlatmadım.