Arkadaşlar benim eşimin cok samimi olduğu arkadaşı var can ciğer evlendikten sonra o kadar samimi olunmuyor tabi ama yine gidip geliyoduk karısı cok despot fena bişey bizde sayelerinde arkadaş olmuştuk ben anneme gittiğim zamanlar onada uğrardim hatta gel Mel derdi bana gelinliğini vermişti cekim icin giy diye ne zaman istersen verirsin geri dedi parasını verdim istemedi neyse son bi kac aydır değişik hic arayıp sormuyolar eşimden 250 TL borc aldı daha geri bile vermedi malum bizimde bebeğimiz olacak onların durumu iyi ama eşim sorun etmedi bu durumu bi ara mesaj attım canım evdemisin diye carşıya cikcam dedi sabahın 11 inde cıkmaz yani biliyorum cocugu hasta olur diye hep evde biyere gitmez kolay kolay neyse dedim sonra bi ara acillik oldum paylaşım yapmıştım sosyal medyada gordu hic ne bi gecmiş olsun ne bisey demedi ertesi gun dost boyle gunlerde belli oluyor diye stori attım hemen ariyo ay canım gormedim ben falan diyor bi o gun birbirimizi gorduk bidahada konuşmadık bugun aradım canım nasılsın dedim evdemisin yok misafirlikteyim dedi tamam goruşuruz dedim bi baktım 1 saat olmadan gorumcesinin kızı evlerinde hikaye atmış daha sonrada arkadaşım atmış cocuğunu bende yazdım kıza yasemin evdemiydi dedim yok onu dun cektim diyor bende maldim inandım ya bide her derdimizi falan paylasirdik oyle yakindik insanlar ne kadar değişik kimseye dost denilmiyor bazen eşime hak veriyorum kimseye biseni anlatma bu devirde dost yok diyor haklı cidden ama zoruma cok gitti sildim heryerden oyle insan lazım değil bana siz olsanız ne yapardınız evde yokum diyip 1 saat olmadan evde bebeğinin fotosunu cekip atsa hem kendi hem gorumcesinin kızı siz ne anlardiniz yoksa benmi abartiyorum