Selam kızlar hemen konuya giriyorum.
Ben yurtdışında doğup buyudum, 4 yıl once boşandım cocuğum yok, yaşım 32 ve evlenmem gerekiyor artık, yoksa kedi kadın olacağım, az kaldı...
Yaşadığım ulkede karşıma cıkan kısmetlerim, ya benden yaşca kucuk, yada coluk cocuk sahibi boşanmış sorumsuz erkekler.
Yada Turk değiller (ırkcı değilim asla, ama kulturel acıdan anlaşmak zor olur bir Arapla, Pakistanlıyla vs.)
Avrupa ’da yaşayan Turk erkeklerini coğunuz az cok gorup bir fikir sahibi olmuşsunuzdur tahminen.
Kadına değer vermeyen, kultursuz, konuşmayı dahi duzgun beceremeyen, kıro tipi erkekler. Yada kulağı kupeli disko tipler. Ortası yok zaten herşeyi uclarda yaşıyorlar sanki :-/
Bu tiplere elbette saygım sonsuz, ama evlilik konusunda tercih edemiyorum.
Gelen taliplerimi şutlamaktan yoruldum artık, bekarlığıma bir son vermek istiyorum.
Turkiye ’de doğup buyumuş, guzel bir mesleği olan, hic evlenmemiş (cocuk yok) biriyle ciddi konuşuyorum bir aydır. Turkceyi kusursuz konuşması, kibar olması, gezip tozmayı hayattan zevk almayı bilen biri olması hoşuma gidiyor.
Ne dersiniz, Turkiye doğup buyuyen biriyle kultur catışması yaşarmıyım acaba? yoksa benimle yurtdışına yerleşmek icinmi ilgileniyor?
Pişman olurmuyum, kafamda deli sorular yardım edin.
Avrupa ulkesinde olup, Turkiye’den olan biriyle evlenmek?
Kadınca0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Avrupa ulkesinde olup, Turkiye’den olan biriyle evlenmek?