5 yillik evliyim.kocamin duzgun devamli bir isi var evimizide aldik ancak krediyle.esim herseyin hesabini tutan biri.nereye ne odemesi ne harcamasi varsa hepsini yazar cizer hesaplar.maasini nerelere verip ne kadar ayiracagi hep bellidir. Bu yuzden ondan ekstra birsey istesem bir elbise bi ayakkabi hatta kuafor parasi istemeden once kirk defa dusunur kendi kendimi yer bitiririm.birde kayin pederim parasal destek sagliyor kredimiz oldugu icin 300 500 falan aylik destegi var ancak ailesinden para almasini istemiyorum ve bunu da ona hic soyleyemedim.bu yuzden de cogu zaman esimden kendim icin birsey istemekten cekiniyorum.yani bende her cift gibi haftada 1 on gunde bir gezmek alisveris yapmak istiyorum.birseyi begenince oylece bakmak yerine o anda almak istiyorum.cikip geziyoruz bazen ama 2 ayda 3 ayda bir defa .onu bile planlayarak cikiyoruz oraya suraya gidecegiz tamam plan bitti don eve.biktim herseyi planli yasamaktan.ne yapacagimi bilemiyorum.o yuzden calisip bende en azindan gonlumce giyinmek istiyorum.esim benimle gezerken onu bi gorev gibi tamamlayip biran once eve donenbiri yoruldum artik.