Kızlar selam,
O kadar cok daraldım ki.. İcimi buraya dokmek sanırım iyi gelecek bana..
Aralık ayından beri duzenli maaş alamıyorum. 3 ay iceri girdiğim oldu maaşsız. şimdi yine 1i ile 5i arasında odenen maaşımız yatmadı. ayrıca 3 aylık yemek kartı odemelerimizde yapılmadı..
15 gun sonra bu işyerindeki 1 yılım dolacak, yılım dolunca kıdem tazminatım olacak diye sabrediyorum şu gunler gecsede hemen tek taraflı fesih yapsam.. en azından alacaklarımı alırım cıkarım diyorum ama bu gidişle o da zor gibi cunku patronda kuruş para yok.. cek-senetle işi kapatacaktır, alacağımın vadesi uzayacaktır..
Bu kriz tabi evi de etkiledi. kredim var hey ay 1000 tl ye yakın. bide kredi kartımın odemesi oluyor.. Ama bende maaş yok..
Yeni iş bakıyorum ama şimdiki maaşım yemekle birlikte 2750 civarı iken 2050 tl ye işler var.. Yuksek ihtimalle yeni bir yerde 500 lira daha aşağı maaş alacağım. Şimdiki işim tek vesait, bide iki vesaitlik iş bulursam masraf artacak.. bu da beni inanılmaz etkileyecek tekrar..
Evdede tabi parasal yonden krizler oluyor, odemeleri yapamıyoruz, eşimin maaşı onun ve benim kredilerime gidiyor ve elde para kalmıyor..
Koca Ankara' da iş bulamayacak gibi hissediyorum. İş goruşmelerine gidiyorum, evli ve cocuklu olmam kotu geliyor insanlara.. Engelmiş bu durum. Mesai yapamazmışım, cocukla ilgili işler olur izin alırmışım gibi gibi..
Cok daraldım kızlar inanın. Bir cıkış yolu arıyorum artık kendime.. Cebimde 2 gunluk yol param kaldı sadece.. Eşimde aynı durumda. Maaş yok, ne zaman verecek belli değil.. Ne yapacağımı şaşırmış durumdayım artık..
Keşke gozumu kapatsam da şoyle bi 2 yıl gecse hayatım değişmiş olsa, eşimin kredisi bitmiş olsa., sadece benim borcum kalsa. Kriz gecmiş olsa.. Neleeer neler..
Başınızı ağrııttım ama napayım doktum icimi..
Ekonomik kriz ve evdeki kriz..
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Ekonomik kriz ve evdeki kriz..