Annem hep soylerdi ama ne olacak ki en fazla tartışırız cevabını veririm der gecerdim ama oyle değilmiş.Dun kayınvalidem beni aradı yakın zamanda duğunumuz olduğu icin gel bugun avizeleri halledelim dedi.Bende nişanlım da gelecek sanıyorum aradım ben işe gidicem gelemem dedi.Bende o zaman yarın gidelim sen olmadan gitmek istemiyorum dedim tamam dedi anlaştık.
Dun akşam kayınvalidem mesaj attı sabah erken gidelim madem diye bende sabah kalktım fakat anneannemin tansiyonu duşmuş beni cağırdı ilacları bitmiş almaya gittik doktor kontrolu derken oğlene doğru kayınvalideme gittim.Nişanlım da saat gec oldu işe gidicem gidemeyiz diyince annesi sinirlendi.
Mutfakta sadece ikimiz varız bana dediki sizin bu şımarıklıklarınız ne olcak bilmiyorum duğun yapıyoruz sıkıntısını biz cekiyoruz triplere siz giriyosunuz.Ben oğleden sonra ablamla birlikte yeğenimi doktora goturcektim oğleden sonra da gitceğimi oğrenince daha cok sinirlendi.
Madem gitcektin neden dunden soylemedin neden boyle yapıyosun senin amacın ne ne yapmaya calıştığını anlamıyorum sadece susuyorum diyor ama susmuyor.O kadar zoruma gitti ki nişanlım da markete gitmişti beni yalnız buldu ve bunları soyledi gercekten hicbir sucum yok bir saygısızlık yapmadım.Ablamla gidiceğimi de soylemedim cunku sabahtan nişanlımla işleri bitirip oğleden sonra rahatca gidebilecektim.Diyorum ki anneannemin hastalancağını nerden bilebilirim bugun olmazsa yarın olur neden bu kadar sinirlendiniz susmuyor kadın.Sustum hic bir şey demedim onume baktım gozlerim doldu zaten ustune bir de anca triplere gir dedi şok oldum aldım cantamı cıktım gittim.
Butun gun ağlamaktan icim cıktı nişanlıma da bir şey soylemedim ama o kadar kırgınım o kadar soğudum ki evlenmekten soğudum.
Eller kendi annen gibi olmuyormuş
Kadınca0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Eller kendi annen gibi olmuyormuş