Merhaba kızlar, ben bir konuda sizlerden fikir almak istiyorum. Biriyle goruşuyorum, birbirimizden hoşlandık hicbir sorunumuz yok, ailesiyle de tanıştım. Ben daha once evlilik amaclı bir cok kişi ile gorultum fakat kimsede bu kadar olumlu değildim, kimsede boyle şeyler hissetmedim. Normalde en ufak şeyden soğuyan biriydim. Şu an hicbir sorunumuz yok, tanıdığım kadarıyla iyi, efendi biri bana da değer veriyor ailesinin yanında da davranoşları cok hoşuma gitti.
Gelelim sorunuma, ben İstanbulda yaşıyorum. Kendisi Ege'nin bir koyunde ailesiyle yaşıyor, orada memur. Biz evlenirsek sanırım ilcede yaşarız. Benim İstanbulda kendimce sosyal bir hayatım var. Evlilik konusuna olumlu bakıyorum fakat İstanbul'dan oraya gidersem zorlanır mıyım? anneme de aşırı duşkunum, oraya gidersem mutsuz olur muyum? Bu goruştuğum kişi daha once İstanbulda calışmış sonra tayinini yaşadığı yere aldırmış. Şu an zaten tayin aldırma durumu hem olmaz hem de İstanbul'u sevmiyor. Hayatımda bir karar verirken hic bu kadar zorlanmamıştım. Olumsuz en ufak bir şey gorsem, bu kadar uzulmem ama bu mesafeden dolayı biterse de uzulurum acıkcası
Evlilikte uzaklık sorunu.
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Evlilikte uzaklık sorunu.