Mart ayında gorev yaptığı ilcede kozmetikci olmayan arkadaşım icin istediği bir şeyi aldım. Bunu onun isteği uzerine aldım. Geleceği tarih belli değildi geldiğinde indirimler biter diye benden almamı istedi. 40 lira tuttu. Şimdi 40 lira belki cok aşırı bir para değil. Ama son uc aydır işsizim. Şu an işsizlik maaşı vs. bir gelirim yok. Arkadaşım kadrolu hemşire. Yani geliri duzenli. Geldiğinde ona urun ile birlikte fişi teslim ettim. Şoyle bir baktı cuzdanına kaldırdı. Ama paranın lafını hic acmadı.
Daha once 90 liralık bir isteği olmuştu. O zaman bir iki hafta sonra havaleyle gondermişti. Bu defa aklından cıktı sanırım. Hic paranın lafını etmiyor.
Haftada en az 3 defa konuşuruz haberleşiriz. 8 senelik arkadaşlığımız var. Ama para gecişimiz olmaz birbirimize mesela bir yere gidince herkes kendi yediğini ictiğini oder vs.
Şimdi paraya ihtiyacım olan bir donemde olmasam 40 lira icin bu kadar duşunmem. Ona hatırlatmam kotu bir davranış mı olur sizce hanımlar?? Siz olsanız napardınız? Hangi kelimelerle istemeliyim? Ya da bu konuyu acma mı dersiniz?
Fikirleriniz enim icin cok onemli.