Derdin bu mu diyeceğiniz bir dertle yazıyorum ama konunun benim icin onemi arkadaşımın yalan soyluyor olması, daha once de bircok kez yalanını yakaladım ama hicbir zaman tam emin de olamadım.

Arkadaşım bu sene tekrar universite sınavına hazırlanıp girdi ve baya da calıştı soylediği kadarıyla. Yerleştirme sonucuna gore sayısalda 9 bininci olmuş. Ancak edebiyat da cozduğu icin hukuk da geliyormuş. Sorum şu sınavda sayısal da edebiyat da aynı anda cozuluyor sanırım. Sayısalcı birinin hukuk da kazanacak kadar edebiyat cozmesi mantıksız geliyor cunku ona harcayacağın vakit de sayısal sorularına tekrar bakarsın? Bu sene girenler ozellikle de ilk on binde olanlar size de hukuk geliyor mu veya boyle bir şey mumkun mu cevresinde olan var mı?

Daha oncesinde de arabalı hikayeler atıyordu sanki kendisininmiş gibi ama sonradan arabanın komşusunun olduğunu oğrenmiştim. Bazen twitterda gorduğu olayları kendi yaşamış gibi anlatıyor. Başka şeyler de var uzatmayayım. O yuzden şimdi bu da mı yalan yoksa ben guvenimi yitirdiğim icin mi boyleyim bilmiyorum. Bu da yalansa artık arkadaşlığımı bitirmek istiyorum. Fikirlerinizi bekliyorum.