Yaklaşık 1 ay once bitirmiştik.kavgalar vs yıprandık ve bitirme kararı almıştım .seviyordum ama cok yıpranmıştık ikimizde
Sebebi hayat goruşumuzun farklı olması .bazen yaptığım baskılar ona onu bunalttı.
Beni sevdiğini biliyordum ama ote yandan bir ilişkiye tam anlamıyla hazır da değildi .
Bu 1 ay boyunca ara ara konuştuk yazıştık.
Tekrar başlamak istiyor .kararsızım.
Zaten son zamanlarda ilgisizleşmişti.surekli arayan soran yazan adam bazen koca 1 gun geciyor aramıyordu.
Bende altta kalan bir tip değilim.o ilgisizleşince bende yazmıyordum aramıyordum.
Şoyle bir durum oluyordu o arayınca yazınca onu bekleyen o istediği zaman ben ona hazırmışım gibi falan boyle hissediyordum.
Dun konuştuk falan.ben tamam dedim ama yine aynı şekilde olmasını istemiyorum yıpranıyorum cunku .bugun de aldığım karardan pişman oldum.unutmuştum biraz onu idare ediyordum ama boyle olunca duygularım depreşti sanki
Birlikteyken guzel vakit geciriyoruz tartışma vs olmuyor ama ayrıyken anlaşamıyoruz pek
Beni yormasını istemiyorum bu ilişkinin oda benim onu yorduğumu duşunuyor.kendisinin hayatıyla ilgili farklı problemleri de var hep destek oldum ama bilmiyorum
Cok kararsızım.ilişkimizin ilk zamanlarını ozluyorum.hersey cok guzeldi
Belki ben fevri tavırlarımla bazen onu yordum ama o zaman ona guvenmiyordum yeniydik
Ne yapacağımı bilmiyorum kafam cok karışık..,
Eski erkek arkadaşın barışma isteği .kabul edilir mi?
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Eski erkek arkadaşın barışma isteği .kabul edilir mi?