Daha once bahsetmiştim bu konuda belki bilenleriniz bilir. 3 seneye yakın bi ilişki + 1 sene flort gibi bir şey, 3 senelik de arkadaşlık. Onunla buyumuştum. Dolu dolu bir genclik aşkıydı. Beni bırakmıştı bundan 6 ay once artık ilişkinin heyecanı kalmadı, artık seni sevmiyorum diye. O surecte Instagram'dan bi dunya en olmadık kızlarla takipleşmişti sonra geri geldi. bir şans daha tanıdım, ama yorulmuştum. 6 ay daha devam etti. 1 hafta once artık seni sevmiyorum, ilişki monotonlaştı, arkadaş gibi olduk, kimle olursan ol artık, bana ait değilsin deyip bitirdi. İlk gun ağladım. Cok ağladım hem de. Sonra farkına varış sureci ve toparlanış. Ayrılırken kurduğu cumleleri duşundum hep. Ya bu cocuk bana bunları dedi onca senelik yaşanmışlıklara, cok sevdiğimi gormeme rağmen diye duşundum. Ustune onu takipten cıkardım, sonra en olmadık kızlara istek attığını gorunce tamamen bitti. Onceki yaptıklarını aynen tekrarladı yani. Kalitesini ortaya koydu dedim kendimce. Demek ki yanlış tanımışım bunca zaman vs. Belki onu gormemenin, ne yaptığını bilmemenin verdiği etkiyle biraz boşvermişliğim var. Ama evet galiba bitirdim icimde. Onca edilen laftan sonra bunları hak etmediğimi duşunerek bitirdim. Hissiz gibiyim ne hissettiğimi bilemiyorum cok garip. Ben sevginin değerini bilen bi insanım bunca zaman hep buna dayanarak haraket etmiştim fakat artık bende vadesi dolmuş gibi. Bunu iyi anlayacağınızı umuyorum cunku 7 seneye yakındır bu kişi benim hayatımda. Sadece bazen onun boşluğunu nasıl dolduracağımı duşunuyorum. Cok guzel gunlerdi diyorum sadece. Sevgilimi, mutlu olduğum anları, dostumu kaybetmiş gibi hissediyorum bazen. Ama anında gidiyor bu his. Gelecek planları kuruyorum. Hayatımın her anını ona gore kurmuştum hep ama artık farklı hayaller kuruyorum. Onun yer almadığı hayaller. İcten ice soğudum ondan, uzaklaştım. Bunu nasıl acıklayabilirsiniz?