Ben nasıl davranmam , ne duşuneceğimi bilemediğimden sizlerden akıl almaya ve tecrubelerinizden yararlanmaya geldim.
Oncelikle ben 29 yaşındayım o da 36 .
Suruncemede ne olduğu belli olmayan bir ilişkiye benzeyen bir şeyden yeni yeni cıkmışken , 2 hafta once aileler aracılığı birisi ile tanıştırıldım. Tip olarak vs idare eder diye duşunurken , cevremdeki herkesin cocuğu fazlası ile beğendi.
Ben ilk gun bir şey hissetmedim ama hoşlanmış. 2. Goruşmeyi ayarladı derken 3 4 derken toplamda 2 hafta da 6 kere goruştuk. Arkadaşlarımın gazı ile de onun gibi hoşlanmasam da yanında vakit gecirmek icin cabaladım.
Bu goruşmelerde el ele tutuşma noktasına geldik , hatta yanağımdan falan operken dun dudağımdan opmek istedi. Ben geri kactım sonra bi ara kenarından yine optu .
Ancak gelecek icin genel fikirler varken orneğin 1 bucuk yıla evlenmek istiyorum gibi ama bana bilmem kac ay sonra nişan yapalım vs gibi cumleler kurmuyor.
Bu duşuncemi ona da guzel cumleler ile ilettim. Bana tanışalı daha 2 hafta oldu. İcinden gelmeden boyle cumleler kursam seni kandırmış olmaz mıyım dedi ? Ancak sana bir şeyler hissettiğim doğru dedi.
Şimdi kızlar 2 hafta opuşmek icin erken değil ama geleceği duşunmek icin erken . Bu mantıklı bi cevap mı ? Ben ne yapacağımı bilemedim. Sizlerin kapısını caldım