Merhaba arkadaslar.
Derdim eski esim,aldattigi icin bosandim kendisinden,Davaya gelmedi vs.uzun surdu bosanma,tebligi almadigi icin hala bosanmis gorunmuyoruz,barismak istedi surekli cunku.Eski esim baska Ulkede yasiyor ve orada nisanlanmis biriyle.
Asil konu su;Benden evrak istedi oglum ve benim icin vize cikaricam size,ben burdan baska Ulkeye gidicem ,nisanlisinin haberi yokmus.Sizin yanimda olmanizi istiyorum gibi seyler soyledi ve bende kabul etmedim
1 oglumuz var 5 yasinda ve velayeti bende oglunu gormuyor zaten evliligimiz suresince ilgili bir baba degildi.Simdi de diyor ki ;Ben baska Ulkeye gidicem evraklarim hazir,gitmeden oglumu alip "ailesinin yasadigi sehre" gotureyim vakit gecirelim birlikte.Benim aklima su geldi,buraya gelip hem tebligi alacak ,hem oglumu kacirip yasadigi Ulkeye goturecek,sonrada nisanli oldugu kadinla evlenecek. Ne yapmaliyim bilmiyorum.Oglumu vermesem babasi ve gormek icin alabilir,Verirsem ya kacirirsa? Yasadigi Ulkede arkasi saglam herturlu araba ile cikarir sinirdan.Bana bir akil verin kizlar.
Eski esimin derdi cocugumu kacirmakmi sizce?
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Eski esimin derdi cocugumu kacirmakmi sizce?