Konu cenemde gecmek bilmeyen ağrılı kaşıntılı ve iltihaplı sivilceler, lutfen konum taşınmasın bu benim icin gercekten hic gecmek bilmeyen bir dert, care bulamasam bile dertleşmek istiyorum ..24 yaşındayım şekerli, paketli abur cubur yemem doğal beslenmeye ozen gosteririm ama ozellikle 2 yıldır -son 1 yıldır daha da şiddetlendi- cene bolgemde beyaz iltihaplı ağrılı siivilce cıkarıyorum, arttık insan icine cıkmak istemiyorım , kapatıcıyla kapanmıyorlar , sıksam iyice yayılıyolar ve cok acıyolar , oğretmenim okula bile bi kac kere boyle gitmek zorunda kaldım sevdiğim biri var ama hal boyleyken konuşmayada cesaretim yok ,cok kotu bi durum benim icin, arkadaşlarım bi yere buluşmaya cağırıyolar gitmek gelmiyor icimden, dışarıda bi işim oluyor bıktım bu beyz sivilcelrden surekli hassasiyet hissediyorum hasta gibiyim surekli bakıyorum da kimsede yok boyle buyuk beyaz iltihaplı sivilcelerden onceden sadece hastalık donemime yakın bir iki tane cıkar gecerdi şimdi daha buyuk cıkıyolae geciyolar ama 1 hafta veya cok kısa bir zmn sonra yine aynı, bıktım artık hicbişey yapmak icimden gelmiyo bu aralar o kdr duşunur oldumki insan icine cıkmak istemiyorum care olarak napıyosunız diceksiniz temiz de tuttuğuma inanıyorum lavanta sabununyla yıkıyorum lavanta cayı iciyorum doktora git diceksiniz hic iyi şeyler duymıyorum verdikelri ilaclar hakkında ama artık ciddi ciddi duşunuyorum cunku gercekten cok bıktım haykırmak istiyorım cok sıkıldım sosyal hayatım sıfırlanacak gibi oluyo cok merak ediyorum acaba gercekten gecicek mi tamamen bu iğrenc ceneden kurtulacak mıyım caresiz hastalık yok derlermiş sizce nasıl bi yol izlemeliyim cok bıktım ...