Merhaba kızlar umarım bu konumda kapanıp ban yemem bu da bir dert cunku esasında..
İbreti alem icin yazıyorum. Hicbirşeyi icinize atmayın. Genc kızlığımda patavatsızlık derecesinde icimde tutmazdım sorunumu kafama takılanı.. Sonra herşey değişti,herşeyi icime atmaya başladım. Gitfide paaifleştim. Bebeğim oldu lohusayken ego savaşları ortasında kaldım. Annem ve kv arasında aman o duyup incinmesin aman bu kırılmasın diye diye icime attım. Bebeğim 3aylıkken ailem başka şehire taşındı. Kaldım vursa bir başıma ki zaten 2hafta da bir goruşurduk. Neyse zamanla değiştiğimi hissetmeye başladım. Herşeyi ama herşeyi planlamaya calıştığımı fark ediyor engel olamıyordum. Mesela 5ay sonra gidilecek yerde kim ne dwr ben cevap olarak ne demeliyim? Gibihep bitkin yorgun bezmiş asabi ani cıkışları olan birine dondum. Ve hep haşhimato hastalığıma bağladım.. Ama oyle değilmiş gittiğim bir dahiliye doktoru bu değerler icin bu anlattıkların cok fazla dedi duşunun hastaneye adım atınca tansiyonum fırlıyordu doğumdan sonra başladı. Hep ya annem olurse babam olurse, kocam olurse, oğlum olurse duşuncesi sarmıştı beni hatta cocuğu parka gotureceğim ya biri gelip beni bayıltır cocuğu kacırıraa vsvs dahiliye doktorum. Ben uzman değilim ama sende ansektiye olduğunu duşunuyorum. Panik atak bile olabilir, şimdi cok hafif kaygı giderici ilac vericem 1hafta sonra konuşalım dedi. Yemin ederim yeniden doğmuş gibi hissettim. Bana cok iyi geldi kaygılanma durumum en aza inndi sanki kafanda ucunu kacırdıgım duşunceler tek tek sadeleşerek aydınlandı. 1hafta sonra gittim. Bana piskiloğa yada psikiyatriye gidersem daha iyi olacağını o ilacı sadece kendi tahminin doğru olup olmadığını anlamak icin verdiğini ve haklı cıktığını soyledi ilacı araştırdım acaba piskolojik olarak mı iyi hissettim diye hayır gercekten kaygı giderici imiş. Sebebleri cook derin uzun tabi, ama nolur hanımlar annem kuser kv incinir kuzenim kırılır diye diye icinize atmayın. Bu dunya hassas kalpliler icin gercekten cehennem