Merhaba Kadınlar Kulubunun guzel kadınları.
Siteyi uzun zamandır takip ediyorum, şu an biraz sinirliyim ama sinirli olduğum icin kendime de kızgınım aslında.
Nişanlıyım ve kısa zaman sonra evleneceğiz. Gecen hafta sonu Nişanlımın kardeşine şehir dışına gittik birlikte guzel vakit gecirdik orada gorumcemin oğlunun sunnet olacağını oğrendik. Sunnet duğunu daha sonra olacak ama nişanlım o sırada bana hediye alalım DEMEDİ. Bir kac gun sonra nişanlımın bekar evine annemle birlikte gittik (evi arı bastı o sırada evde olmadığı icin ilaclamaya gelecek kişileri biz karşıladık) O sırada annem evden atılacak dolaplardan birini gordu kimseye vermeyecekseniz ben alayım ayakkabılık dedi. Nişanlıma sordum halama soz verdim dedi, daha sonra benim karşı cıkamama rağmen zorla anneme ayakkabılık aldı.
Bu sabah aradı yeğenin sunnet olduğunu ona bilgisayar almak istediğini soyledi. Ben buna karşı cıkacak bi insan değilim aslada karşı cıkmadım ama o kadar borclu olmamıza (kredi cektik duğunde takılacaklarla odeyeceğiz) ve kredinin yetmeyeceğini bilmesine rağmen boyle yapması zoruma gitti. Daha orta yollu bi hediye alabilirdik.
Neyse benim kızdığım nokta bilgisayarı aldıktan sonra kitapcı gorup sana kitap alayım mı, kardeşin universiteye gidecek ona hediye kutusu yapalım mı(cikolata falan alacak) demesi. Bunun uzerine anneme aldığı ayakkabılığı sus payı olarak aldığını duşunuyorum ve cok kızıyorum. Tabii ki ona bir şey soylemeyeceğim hakkımda yok bir şey soylemeye ama cok moralim bozuk.
Haklı mıyım, haksız mıyım bilmiyorum. kimseye de anlatamıyorum. Lutfen siz bir şey soyleyin..
bana kızmanıza ihtiyacım var
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- bana kızmanıza ihtiyacım var