Kızlar,

Takıldığım bir konu var.Eşim annesine kızımın fotoğrafını atmış,anneside cok ozledim yarın gelicem demiş.Bende bunu sabah mesajda goruyorum,eşimin haberi yok telefonuna baktığımdan.Ben calışıyorum haftaici hicbir iş yapamıyorum cunku ben geldikten bir saat sonra kızım uyuyor,supurge fln acamıyorum.

Cumartesi sabahı gordum mesajı o gunde anneme gidicektim,yengemler vs gelicekti normalde temizlik yapmadan gidicektim allahtan cuma gunu işten geldiğim gibi supurmuştum,silmiştim anneme gidicem diye.Saat 4 oldu eşim bana hala demiyor annemler gelicek diye,(annesi iş cıkışı 5:30 da bizde oluyor)bekledim yazıcak mı diye.Ben kayınvalidemi aradım mesajdan haberim yok gibi annemle yakın otururlar,annemden sana gecicez dedim ki zaten yakın oturdukları icin gecmeyi duşunuyordum,işte ben yazmıştım kocana gelicem fln diye bende biliyosun o soylemez benim haberim yok dedim.

Biraz karışık olmuş olabilir;takıldığım konu şu evde işleri ben yapıyorum sonucta ve de calışıyorum ve de kızımın ne kadar huysuz,iş yaptırmayan bir cocuk olduğunu biliyor.Ben evi temizlemeden gidicektim sonradan onun geliceklerini oğrenseydim cok kızardım haliyle.Bu arada oğluda oyle şeyleri pek soylemez unutur vs bilir oğlunu.Sizce bana demesi gerekmez mi size gelicez diye ,benim temizlik konuları onem verdiğimi bilir cekinirim yani beni o halde gorurlerse yoksa cokta takılmaya gerek yok mu ?