Kızlar merhaba. Burada cok arkadaşın evlenemediklerinden dolayı konu actığını biliyorum. Ben de kendi durumumu anlatmak istedim. 34 yaşındayım. Bu yaşıma kadar hic erkek arkadaşım olmadı. Hep kendimde aradım sucu. İlk once dış gorunuşumu sucladım. Sonra aslında cirkin olmadığımı, daha doğrusu bu olayın dış gorunuşle alakalı olmadığını anladım.
Sonra huyumu, suyumu incelemeye başladım. Binlerce kişisel gelişim kitabı okudum. Negatif enerji mi yayıyorum insanlara, neden hicbir erkek benden hoşlanmıyor, neden hala aradığım sevgiyi bulamadım diye. Aslında buna da cok cevap bulabildiğimi soyleyemem.
Kendim mesleğim gereği cok yer dolaştım. Cok şehir değiştirdim. Sık sık ortam değiştirmeme rağmen yine de doğru duzgun, kafa dengi biri cıkmadı karşıma. Oyle cok uc beklentiler icinde olan biri de değilim. Cok zengin olsun, cok yakışıklı olsun gibi duşuncelerim hic olmadı. Sadece birlikte eğlenebileceğim biri olsun istedim. Olmadı.
Ne dualar ettim. Anlatamam. Olmuyor ama. Dua etmekten de yoruldum, bıraktım. Biraz hevesim de kalmadı aslında artık. Enerjim de kalmadı. Yalnız bir bayan olarak şehir şehir dolaşıp calışmanın zorluklarının getirdiği hayat yorgunluğu da var. Hayal kırıklıklarımın getirdiği bıkmışlık da. Bazen diyorum herhalde olmayacak, artık duşunmeyi ve uzulmeyi bırak. Ama elimde değil yapamıyorum.
Tum arkadaşlarımla aramdaki bağ da koptu. Herkes evlendi, cocukları oldu. Gelin bir kahve icelim diyorum, cocuk var gitmemiz lazım diyorlar. Ya da kendi eşleriyle vakit geciriyorlar. Hak veriyorum tabi. Herkes ailesiyle vakit gecirmek ister. Ama ben de bu durumda yalnız kalıyorum.
Sosyal bir insanım. İşim gereği gunde onlarca insan goruyorum. Ama yine de yalnızlık hissi beni boğuyor. Arkadaşlar tavsiyelerinize ihtiyacım var. Sizleri seviyorum.
İlave olarak; Bende aslında bir de şoyle bir duşunce var. 20li yaşlarımda, deli dolu, enerjik yaşlarımda aşık olmalıydım. Ve o yaşlarda bir ilişkim olmalıydı. Şu an kendimi fiziksel olarak yorgun ve ruhen de isteksiz hissediyorum. Uzuntumun nedeni de bu aslında. Yani aslında evlenmek istiyorum ama buna guc bulamamaktan korkuyorum.