İyi akşamlar hanımlar, uzun zamandır takip ediyorum. Fakat sıkıntımla ilgilim artık uye olup,yazmak istedim..
Şu hayatta babamdan tiksindiğim kadar kimseden tiksinmedim...
Gerekcelerime gelirsek; kendisi tuvaletten cıktıktan sonra elini yıkamayan bir insandı. Uyara uyara soyleye soyleye anlata anlata biraz daha dikkat eder oldu. En sonunda bu evde sen tek yaşamıyorsun, bizim sağlığımızla da oynuyorsun. Ben elimi yıkayıp temiz elimle kapıyı tutuyorum, sen pis elinle tutuyorsun. Ben tekrar tekrar mı elimi yıkayacağım dedim. O gunden sonra biraz daha dikkat etmeye başladı.
Onun dışında utanarak yazıyorum, babam her akşam 1-2 saat burnunu karıştırır.. ben bunu yazmaya dahi utanıyorum. Ama her akşam annem,Kardeşim,benim oturduğum ortamda tv izler ve burnunu karıştırır abartmıyorum.. ve elini yıkamazdı..
Son zamanlarda o kadar battı ki bana, kendisiyle gecen hafta cok kotu şekilde tartıştık. Senin yuzunden dokunduğun caydanlığın kulplarını her seferinde siliyorum, dokunduğun kumandaya dokunamıyorum, kapı kulplarına dokunamıyorum, bolduğun ekmekten bolmuyorum ya dedim. Bana dediği sus eşşekoğlu eşşek......
Sensin dedim sen.... terbiyesizlik diyenler olacaktır ama cok hırslandım.
Cocuğa ebeveyn temizliği oğretir dedim, 50 yaşına girmiş insana ben bunları soylemeye utanıyorum da sen yapmaya utanmıyorsun..
Şu an kendisiyle konuşmuyoruz. Artık kendisini takip etmek istemiyorum, elini yıkadı mı ne yaptı diye.
Bana cok zarar veriyor boyle yaşamak.
Nefret ediyorum kendisinden,yemin ederim nefret ediyorum.. annem onun tersine cok ama cok temiz biridir.
Anne sen soyle dediğimde ise, ben de cocuğa anlatır gibi anlatıyorum yapmıyor ne yapayım diyor kadın .
O da haklı ne yapabilir.. insan olan bir defada anlar..
Demin oturduğu koltukta oturuyordum ve parkenin ustune gozum takıldı ,eğildim ve baktım ki bir suru sumuk parcası atmış parkenin ustune..
Ne yapayım ben, siz olsanız ne yapardınız? Bu insan değişmeyecek, boyle pis bir insana da yaşlılığında donup bakmam..
Nasıl takmam, ne yapayım ki ben ...
Tiksinecek olanlar okumasın lutfen. Konu babam !
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Tiksinecek olanlar okumasın lutfen. Konu babam !