Son durum belki benzer şeyle karşılaşan olur diye yazıyorum:
ARKADAŞLAR İNSANLAR DEĞİŞMEZMİŞ. belki azıcık ucundan değişirmiş ama arka planda kişilik aynı kalırmış. Sadece bunu yazmak istedim. Değiştiğini kanıtlamak icin yapılanlar sadece şovmuş. Sozlere inanmamak gerekirmiş.

Herkese gunaydın,
Kafama bunlar cok takılıyor kac gundur. Eski sevgilim ile 1 sene once ayrıldık. İkimizin de karşılıklı hataları oldu. Sonra şans eseri bir ortamda karşılaştık ve o gunden beri tekrar konuşuyoruz. Ne o ne ben barışalım diyoruz ama birbirimizi ozlediğimizi ima eden şeyler diyoruz. 1 sene icerisinde denemiş ama kimseyle olamamış. Hatta denediği bir kızı tanıyorum, kız onunla barışmak istiyor. Ve Hala eski fotoğraflarımızı saklıyormuş.

Bizim sorunlarımızdan bazıları hep başka kişileri benden onceye koyup cok cabuk gaza gelmesiydi. Mesela kuzeni benimle ilgili bir şey diyor hemen ikna oluyor o da, cilesini ben cekiyorum. Hatta konu karışmasın diye değinmedim ama arkadaşının benim hakkımda uydurduğu bir yalana direkt inanmıştı, konuşmama fırsat vermemişti ve terk edilmiştim.

Şimdi bana cok değiştiğini soyluyor. Hatalarını kabul ediyor ki onceden etmezdi.

Sizce insanlar değişir mi?

Ve eski ilişkimizde bana ilgisi yetmiyordu. Hep ben daha cok onun ustune duşuyormuşum daha cok sevdiğimi soyluyormuşum gibiydi. Sevgisini gosterse bile hissedemiyordum nedense.

Sizce hala onu seviyor olmama rağmen bu sebeple uzak durmalı mıyım?