Not: Kurulumu yapmak icin cihazda internet bağlantısı olması gerekir, bunun icin telefonun internet bağlantısını kablo ile bilgisayara bağlayabilirsiniz veya ethernet kablosu kullanabilirsiniz.

Kurulum:

1. Adım:
Terminali acıp git clone https://github.com/luckynzm/tlwn8200nddriver.git komutu yazıyoruz.
2. Adım: Ardından cd tlwn8200nddriver komutunu yazarak indirdiğimiz klasore gidiyoruz.
3. Adım: Sonra sudo dkms add . komutunu yazıyoruz ve ardından sudo dkms install rtl8192eu/1.0 komutunu yazıyoruz.

(Eğer hatasız kuruldu ise "Surucuyu aktifleştirme" kısmındaki adımları izleyin, eğer hata cıktı ise 4. Adım ile devam edin.)

4. Adım:
Demek hata aldın , bunun sebebi buyuk ihtimalle surucu ile sende kurulu olan kernel surumunun uyumsuz olması, bunun cozumu kernel downgrade etmek bunun icin eğer apt kullanan bir dağıtım kullanıyor iseniz (Ubuntu ve Linux Mint gibi) sudo apt-get install linux419 linux419-headers (Bu kısım yanlış olmuş olabilir eğer yanlış ise duzeltilecektir) komutunu yazıp onaylayın ve kurulumun bitmesini bekleyin, eğer pacman kullanan bir dağıtım kullanıyor iseniz (Arch Linux ve Manjaro gibi) sudo pacman -S linux419 linux419-headers komutunu yazıp onaylayın ve kurulumun bitmesini bekleyin.
5. Adım: Kurulum bittikten sonra sudo nano /etc/default/grub komutunu yazın ve gelen ekranda 3. satırın sonunda "HIDDEN" yazıyor ise o yazıyı silip kaydedin ve sudo reboot komutu ile yeniden başlatın, eğer "HIDDEN" yazmıyor veya onun yerine başka bir şey yazıyor ise hic bir şey ellemeden-
"CTRL + C" tuşlarına basarak cıkın.
(Kaydetmek icin: Ctrl + X, E (eğer dil İngilizce ise Y), Enter tuşlarına sırasıyla basın.)

6. Adım: Bilgisayar acıldığında gelen grub ekranından "Advanced" kısmına gelip icinde "4.1.9" gecen ama "fallback" gecmeyen seceneği seciyoruz.

(Adaptorun calışması icin işletim sistemini her zaman 6. Adım ile acmanız gerekiyor, bu adımlardan sonra 2. Adım ile devam edin 3. Adım da aldığınız hata buyuk ihtimal cozulmuş olacaktır.)

Surucuyu aktifleştirme (Ubuntu ve Linux Mint gibi dağıtımlarda):

1. Adım:
Terminale nano /etc/modules yazıyoruz.
2. Adım: Gelen ekran boş ise ilk satıra 8192eu yazıyoruz, eğer dolu ise en alt satıra yazıp kaydediyoruz ve sudo reboot ile yeniden başlatıyoruz.
(Kaydetmek icin: Ctrl + X, E (eğer dil İngilizce ise Y), Enter tuşlarına sırasıyla basın.)

Surucuyu aktifleştirme (Arch Linux ve Manjaro gibi dağıtımlarda):

1. Adım: Terminale nano /etc/modules-load.d/rtl8192eu.conf yazıyoruz.
2. Adım: Gelen ekran boş ise ilk satıra 8192eu yazıyoruz, eğer dolu ise en alt satıra yazıp kaydediyoruz ve sudo reboot ile yeniden başlatıyoruz.

Kaynak: luckynzm/tlwn8200nddriver

Cok acemice ve karmaşık bir rehber hazırladım ama olsun, bu rehberde bir sorun belirtmiştim o sorunu cozmekte bana yardım eden @Trimethylxanthine hocama tekrardan teşekkur ederim.