Benimde hic giymediğim yada az giydiğim kıyafetlerim var. Detaylarını resimlerle beraber paylaşacağım

Oncelikle bu montumu Adidastan aldım 1 kez giydim yepyeni. Nedense kombinleyemedim bir turlu. Klasik giyinme zorunluluğumdan da olabilir

Diğer tarafı

Bedeni xs tertemiz dediğim gibi 1 kere giydim. Dolapta bekliyor. 100TL'ye vereceğim.
Mango kot ceket
Bunu gecen yıl almıştım severek giydim. Bedeni s - xs.
25TL'ye vereceğim.

Temizdir herhangi bir srun yoktur.
Kowalski 42 numara ayakkabı. Sıfır kutusunda hic giyilmemiştir. Cok iyi hatırlayamasamda 250TL'ye almıştım sanırım. 110TL'ye vereceğim.

Elbisem. Gecen yaz 140TL verip aldım ve bir nikahta giymiştim sadece. Ben 34 bedenim elbise 36 beden daraltma oynama yaptırmadım dolapta bekliyor. 45 TL ye vereceğim. Rengi duruşu falan cok hoş. Buna uygun ayakkabılaırımda var. 37 numara. İsteyen olursa sonra onu da paylaşırım.

H&M Marka erkek ayakkabı. 42 numara. Hic giyilmedi. Kutusu yok aldığımda da yoktu. 20TL'ye vereceğim.

Converse 42 numara sıfırerkek ayakkabı.

Deneme amaclı bile giyilmemiştir. 50TL'ye vereceğim.
Bayan C&A Bluz
Cok severek aldım 1-2 kez tayt ustune kullandım ama sonra zayıfladım ve giyemedim. 36 Beden ama salaş kesimi var 38 bedene de olur diye duşunuyorum.

Bayılarak aldığım ve ustte duruşuna bayılacağınız bir elbise. Hic giyemedim maalesef. Eşimin kıskanclığından dolayı giyemedim. Kemeride var. 100TL'ye aldım yeni. Sadece yıkadım giyerim diye duşunduğumden ama giydirmedi eşim.
36 beden 34 bedene de olur. Harika bir elbise inanın. Resimlrrde guzel cıkmamış.

Duğunlerde kınalarda nikahlarda giyebilirsiniz. Elbisenin ustte duruşu harika. 60TL'ye vereceğim inanın deneme dışıdna giyemedim sadece yıkandığı icin bu fiyata veriyorum.
36 beden olması lazım hic giyilmemiş mont. Abim hediye almıştı. Ama cok fazla montum var ve klasik giyindiğimden dolayı giyemedim.

35 TL'ye vereceğim. Hic giymedim.
Kot Ceket
Gap'tan 2 sene once almıştım. Sanırım cocuk reyonundan almıştım bunu

Mavi trench coat
Aslında cok beğenmiştim ama 2 kere giyebildim bol geliyor ve salaş giyinmekten cok hoşlanmıyorum. Koyu renk kotlarla cok guzel duruyor. Kollarını kıvırabiliyorsunuz xs beden ama s bedene de rahatlıkla olur hatta m ye de.

LC Waikiki Deri Ceket
Annem ehdiye aldı ama tarzım değil sevemedim bir turlu. 1-2 kere annem gorsun diye giymiştim. Eldivenelride vardı bulabilirsem onları da gondereceğim. 25TL

3 afet pantolon sıfır ama pacası yapıldı. İkisi mango biri lcw
36 beden hepsi

27 beden mavi marka pantolon
Mavi mağazasında paca olcusunu alan kişi kısa aldığından dolayı hic giyemedim. 27 beden

Pazarlık payı bazı urunlerimde vardır.