Nefes alamaz duruma geliyorum bazen.. Yıllardır birlikte olduğum insan bana bunları yazabildi.. Ailem karsı cıkmasına rağmen issiz o sana gore değil kendin gibi memur bul demesine rağmen devam etmistim. Bir tartışma sonrası bunları bana yazabildi. Kendim kapalıyım. Benim giyimimi beğenmeyip dine uygun giyin dedi. Ya kapalılığın hakkını ver ya da ac basını dedi. Doğru yanlısı sevabı gunahı biliyorum ama boyle mutluyum beni değiştirme dedim. Senle yurumez o zaman ayrılırız dedi. Kendi kız kardeşlerinin başları acık.. Onlara niye kapan demiyorsun, bana kapalılığın hakkını ver diyorsun da omlar da acık olmanın Mı hakkını veriyorlar dedim. Bu cumlemden sonra bana etmediği kufur kalmamıştı. Beni daha once aldattığı kıza benim hakkımda boyle bir mesaj attı. İcim yandı ama hic bi şekilde cevap vermedim. Attığım bana ettiği kufurlerin yarısı bile değil. Kız kardeşlerine o... demek istemisim. Allah icimi biliyor. En ufak bi kotu niyet yoktu oyle derken... Allahım tasıyamıyorum bu yuku. Yediremiyorum kendime. Nasıl dayanacam mesajları silmedim ki bakıp bakıp nefretim artsın. Ama kalbim acıyor. Ben ne yaptım gunahım neydi ki benim ??
Duzenleme: mudurumun Doğum gununu kutlamıstım.. odasında soyle boyle seyler yapmış demiş ve kız da bunları yazmıs hakkımda .. Bunlar hak ettiklerini yaşamıcaklar mı simdi ? Canımı yaktıkları gibi canları yanmıcak Mı ?
Nasıl atlatıcam bunları nasıl kaldırıcam, nasıl Zihnimden silicem?
Kadınca0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Nasıl atlatıcam bunları nasıl kaldırıcam, nasıl Zihnimden silicem?