Oncelikle iyi geceler. 8 aylık bir sevgilim var. Az once kendi instagramımda dolaşırken eski mesajların bikacının geri geldiğini gordum. Belki sevgiliminkinde de aynı sey olur dıye onunkine de baktım. Olmuş evet. 2 tane kızla mesajlarını gordum. Daha once silmiş muhtemelen şu anda mesajların geldiğinin de farkında degil. Tesadufen gordum bende. Mesajları direk soylicem cunku moralim cok bozuk. Bi kıza sen cok guzelsin ben seni takip edemem yazmış. Kız 'etme o zaman zorla degil demiş ve sevgilim' benim icin zor ama yazmış. Sonra kız terslemıs fılan bıtmıs konusma. Dıgerın de ekledım begendım tanısmak ıstedım fılan yazmıs ve hıkasıne cevap vermıs sanırım o gozler ne oyle cok fena fılan demıs. Su an sınırden ve uzuntuden ne yapacagımı bılmıyorum. Bana ben kımseye mesaj atmam atmadım ısım olmaz dıyen ınsan sımdı bunları yaptıgını goruyorum. Aslında bana koyan yapmadım deyıp yapmıs olması... Sızce ne yapmalıyım bu durumda? Ya hicbirsey gormemiş gibi devam edicem ya da bu konuyu acıcam ve buyuk ıhtımalle ayrılıcaz. Cunku ben boyle bişeyi kabullenıp onun gozunde bu sekılde devam edebılecegımı sanmıyorum. Cıddıydı ılıskimiz. Bu mesajların biri biz sevgili olmadan bi sure once olmus. Diğeri ise 1 seneden biraz daha fazla olmuş. Akıl verin kafayı yicem yoksa bu arada 21 yasındayım. Erkek arkadasım 27 yasında...