Yaz tatilinde ailemin yanına geldim ve acık cıkmayın tutumlu olalım vs dedim (annemin gonlu bol eli acıktır)
Tabi annem bana kızdı senin paranı istemiyoruz habire laf soyluyorsun geldiğinden beri hic gulmedi vs dedi ki ben normal davranıyorum ona oyle gelmiş. tamam belki de iş yok bulamıyorlar onlar da istiyor ama olmuyor bennde boyle ustlerine gidince biktirmis olabilirim ama ben de genc bir kizim para biriktirmek deniz tatili vs yapmak istiyorum ama borclar olduğu icin olmuyor . Gecen gun gizlice hesap yaptım babamla benim maaşı ve giderlerini hesapladim fuzuli harcama yapmaz sadece ihtiyaclarımızı alırsak maaşlar ucu ucuna yetiyor ama annem bunu anlamıyor gereksiz yere tabak almış krem almış yeğenime tatile gidiyor diye para veriyor ki ablam durumumuzu biliyor boyle bişey istemez . Ben borclar var kurtulmak lazım deyince de olumlu dunya olcez ben olunce kurtulursunuz zaten birden gidicem ben deyip duruyor .
İlk zamanlar hem bana hem babama yukleniyordu babanı calistirmiyorsunuz beni calistiriyorsunuz diye şimdi işten o boyle soylendiği icin babama iş bul diyorum bu sefer bana kızıyor adamın ustune gitme iş yok olsa gircek diye . Ama bı daha ki ay maaş alicakmis gibi duşunuyor tamam ihtiyac dışı pek alışveriş yapmıyor ama benim ihtiyacların icin bile param yok şu ana anlamıyor iş bulurum ben diyor babam bir senedir iş bulamadı ya iş bulamazsan diyorum ona gore yaşayalım diyorum kızıyor .
Buzdolabı bozuldu mesela daha geniş bir buzdolabı istiyor bugun misafirin yanında konuştuk zaten şimdi buzdolabı taksitine gircek kadar paramız yok o da biliyor istemiyor ama olunca en geniş buzdolabından olsunmus misafir alırsınız vs diyince paramız borclara anca yetiyor bakkala bile zor kalıyor dedim hemen kızdı senin paranı istemiyorum hep laf sokuyorsun diye soylendi biraz şimdi konuşmuyor .
Oysaki ben onlarin iyiliğini istiyorum ama benim maaş da yetmiyor işte evden cok uzakta calışıyorum kiram cok maasim kendime kalmıyor bile ama ben de iyi yaşamak istiyorum

Aileme cok mu kotu davranmisim ayağımizi yorganimiza gore uzatalım demeye calıştım ama yanlış anlasildim cok mu ustlerine gittim bilmiyorum belki de kizindan para almak onları da uzuyordur ama inanın bennde uzuluyorum

Yani kısaca aileme yardım etsem suc etmesem gecinemezler yine suc buyuttuk ettik şimdi bizi tanıyorlar diye duşunurler ki ben yardım etmeden duramam ama biseylere de mucadele etsinler istiyorum . Para verdikce. Para geliyor diye iş begenmiyorlar evet piyasa cok kotu iş yok olan da az maaş veriyo asgari ucret bile vermiyor ama bı meşgale olur en azından ne bileyim kotu bır evlat oldum keşke maaşım 10 bin olsaydı da hic bu meselelere girmeden yardım etseydim . Cok uzgunum tutumlu olalım dediğim icin de uzgunum zaten gereksiz harcamiyorlar arada 40-50 TL kıyafet harcaması oluyor o da stesten zaten .
Kısacası cok uzgunum ya