Arkadaşlar aranıza katılalı bir sure oldu yurtdışına evlilik yaptığımı soylemiş ve bir kac konu acmıştım .sosyal cevre olmadığını şu an calışmadığımı ve geldiğim yere bir turlu alışamadığımdan bahsetmiştim Eşimin calışma saatleri vs bir hayli yalnız kalıyorum .buraya uye oldum acılan konuları takip ediyorum kendimce oneriler de bulunuyorum ,acıkcası bana cok iyi geldi ,fakat eşimin yanına uğruyorum işyerine ara sıra elimde telefon bu surekli bakıyor ,kiminle yazışıyorsun vs bende gosterdim ,anlattım orda ne yazışıyorsun ne klubu Kadınlar eşlerinimi şikayet ediyor ,sen de sıkıntılarını paylaşıyormusun değişik sorular sormaya başladı ve bir hayli canımı sıktı ,şimdi surekli gun icinde mesaj yazıyor laf sokuyor sana iyi yazışmalar bu durumun altında birşeymi cıkacak bakalımhayırlısı falan normal de biraz paranoyaklığı var iyice abarttı işi beni sevmiyorsun pişmansın evlendiğine bir de şimdi Kadınlar klubunden kıskanmaya başladı .az once kavga ettik ne alaka sacmalıyorsun Zaten burda bir arkadaş cevrem yok evdeyim tum gun ne istiyorsun yani falan dayanamayıp patladımsizce bu tutumu normalmi nasıl hareket edeyim fikirlerinizi bekliyorum.